Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.712
- Поени од реакции
- 88.767
WOWкога ја гледав масата беше полна со храна и пиење кога после третиот гол фрлив јамбулија врз масата

WOWкога ја гледав масата беше полна со храна и пиење кога после третиот гол фрлив јамбулија врз масата
Каков Овомојела бе каков ВердерВаљда на Овомојела мислиш против Вердер. Не беше Бадник, али можно е празник некој да бил оти и јас паметам кога ја гледав масата беше полна со храна и пиење кога после третиот гол фрлив јамбулија врз масата
Кога го спомна Бадник, 2011 кога загубивме од Парма 1-4, Џовинко не реши целосно и Мело доби црвен многу рано, е тој ќе го паметам цел живот и апетит и се ми отиде.
Ова не е ништо во споредба со други испади кога губевме или примавме голови во 100та минута. Животот ми го има скратено Јувентус у пичку матер.
Kazi za toj porazot koga od lutina ja otkiti elkata uste pred Nova Godina.Ова не е ништо во споредба со други испади кога губевме или примавме голови во 100та минута. Животот ми го има скратено Јувентус у пичку матер.
@TheWhiteMamba мислев не зборуваш за Трофео Тим, иначе можно е иако не ми текнува баш зимно време дали се има играно некогаш.
Ова е веќе квалитетен хумор, не некои глупости што се форсираат честоKazi za toj porazot koga od lutina ja otkiti elkata uste pred Nova Godina.
Само слабо имунитетот нешто со оглед на тоа два пати по ред го скрнавте.Колку повеќе се добиваат инекции толку помалку стануваш имун на болестите, оваа година убаво направија и со „обновени“ и „млади“ клетки чекорат кон пласирање на ЛШ..
ЛакиИ Интер со ил нуово Камби, само незнам по нивно како ќе го викаат, Луки или Леви ?![]()