- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.052
- Поени од реакции
- 68.049
Aрсенал таа работа...А ниеднаш ко колку?

Aрсенал таа работа...А ниеднаш ко колку?
Требаше Интер да игра као есенски првак, ти ебам правилата !!Дај боже да ви се множат...јас посакувам секоја година Милан да освојува Куп и Супер Куп на Италија, а Интер да игра во ЛШ..и плус тоа Милан вчера настапуваше поради тоа што лани беше финалист во Купот односно како поразен за Јувентус да има спаринг партнер,а не дека заслужи ама како и да е правила си се правила
Милан заслужи со тоа што за да стигни до финалето во купот на Италија ги елиминира гигантите Карпи и Александрија .Требаше Интер да игра као есенски првак, ти ебам правилата !!
Оној па, нашол оправа за радување, а за Челзи навија, тим што уште 100 години да постои ќе има трофеи колку Ливерпул, за Милан не праем муабет.
Не видов пост од типот на Милан 1 титутла сезонава, Интер зеро титули.Милан заслужи со тоа што за да стигни до финалето во купот на Италија ги елиминира гигантите Карпи и Александрија .
Што е Милан крив што Рома и Фиорентина не можат да ги поминат овие екипи во купот?Милан заслужи со тоа што за да стигни до финалето во купот на Италија ги елиминира гигантите Карпи и Александрија .
Рома не сакаа, не дека не можеаШто е Милан крив што Рома и Фиорентина не можат да ги поминат овие екипи во купот?
На Интер требаше да му дадат да игра во финалето, заради тоа што многу добро ја одбрани Италијанската чест во ЕвропаДај боже да ви се множат...јас посакувам секоја година Милан да освојува Куп и Супер Куп на Италија, а Интер да игра во ЛШ..и плус тоа Милан вчера настапуваше поради тоа што лани беше финалист во Купот односно како поразен за Јувентус да има спаринг партнер,а не дека заслужи ама како и да е правила си се правила
Овие па романистиве, секоја година се курчат, у секоја дебата се мешаат и на крај пак никад ништо не освојуваат.Дечкото отиде у Јуве по титули ..
![]()
Море дај боже вака и у Мај на последната утакмица од првенството да стое![]()
Не видов пост од типот на Милан 1 титутла сезонава, Интер зеро титули.
Им падна формата на троловите или се пијанчат негде викендашки...
Уште не помина полусезона веќе имаме повеќе титули од комшиките![]()
Џони... не знам шо да речам, ги заборави Специја која ја нашлакаа Рома или некој друг небитен.Милан заслужи со тоа што за да стигни до финалето во купот на Италија ги елиминира гигантите Карпи и Александрија .
Интер е дно дна,немам коментар за мојот омилен клубНа Интер требаше да му дадат да игра во финалето, заради тоа што многу добро ја одбрани Италијанската чест во Европа
Едни Спарта Прага и Хапоел Бер Шева лекции по фудбал им делеа..
Ма не ве рецкам два постоОвие па романистиве, секоја година се курчат, у секоја дебата се мешаат и на крај пак никад ништо не освојуваат.
Честитки до Милан иначе, заслужено.
Pa druze ovoj pehar ko tim trofeo e ebago.. edna utakmica e 50-50 se sansite dali ke go krenes trofejot ili ne haha nema tezina ko da osvois seria a ili kupot.. a vie tri dena po red se raduvate za titulata i za toa sto ste ne samarele 2 puti od koj edniot put 1-0 na mrtva utakmica so niedna sansa i ednas nereseno zavrsi i bese na penal rulet citaj srekja ...Значи какви селани има на темава.....чудно им било зашто Милан се радувал....... Епа пола тим е на возраст од 17 до 23, години у кои вие пичка не сте виделе а децава го тепаа Јувентус шампион на Италија и финалист на ЛШ.
Ретко кој играч што игра у Милан моментално у животот кренал пехар така да незнам што е чудно.
Па со оглед на конкуренцијата последниве 5 години...И да изненадување е да освојат со тим просек 24 години од кои повеќето деца кои немаат никакво искуство. Порано тимот беше составен од поискусни играчи кои играле еден куп финалиња во различни натпреварувања. Од вчера до денес добив впечаток дека 90% од Јувенташите ќе се радуваат само ако е ЛШ трофеј, а се останато е една обична прослава.
Ваљда на Овомојела мислиш против ВердерПа со оглед на конкуренцијата последниве 5 години...
Не дека не се радуваме, ама освојување титула и куп против ваков Милан и Интер, па еве и Рома и Наполи да ги ставиме тука, не се ни споредува со освојување титула против истиве тимови, 10 години порано, сега титулата и математички се освојува 3-4 кола пред крај.
Па јас сум се нервирал на Троефо Берлускони што сме губеле утакмици, а камоли па лигашка утакмица...
Еве ко сега ми текнува нервози на Бадник пред 10тина години, кога Аубамејанг ни збрца гол у 80 и некоја за 3-2 победа ми се чини![]()