Serie A 2016/2017

Кој ќе го освои Скудетото?

• Вкупно гласачи
    170
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Ваљда на Овомојела мислиш против Вердер :). Не беше Бадник, али можно е празник некој да бил оти и јас паметам кога ја гледав масата беше полна со храна и пиење кога после третиот гол фрлив јамбулија врз масата :LOL:

Кога го спомна Бадник, 2011 кога загубивме од Парма 1-4, Џовинко не реши целосно и Мело доби црвен многу рано, е тој ќе го паметам цел живот и апетит и се ми отиде.
Каков Овомојела бе каков Вердер :pos: За различна утакмица збориш хаха

Аубамејанг мислам е дете на Милан, таа година Трофео Берлускони се падна баш на Бадник и он ни го збрца победничкиот гол 100 посто.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Ова не е ништо во споредба со други испади кога губевме или примавме голови во 100та минута. Животот ми го има скратено Јувентус у пичку матер.

@TheWhiteMamba мислев не зборуваш за Трофео Тим, иначе можно е иако не ми текнува баш зимно време дали се има играно некогаш.

D

Darko_ufo

Гостин
Ова не е ништо во споредба со други испади кога губевме или примавме голови во 100та минута. Животот ми го има скратено Јувентус у пичку матер.

@TheWhiteMamba мислев не зборуваш за Трофео Тим, иначе можно е иако не ми текнува баш зимно време дали се има играно некогаш.
Kazi za toj porazot koga od lutina ja otkiti elkata uste pred Nova Godina.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.712
Поени од реакции
88.767
На лето Интер го носат Чоло и автоматски го купуваат цел сФет, Милан добива инекција од 500 милиони долари наменети за купување играчи, а ние тука мораме да се задоволиме со Ринкон од Џенова :(

Life isn't fair...(n)

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Колку повеќе се добиваат инекции толку помалку стануваш имун на болестите, оваа година убаво направија и со „обновени“ и „млади“ клетки чекорат кон пласирање на ЛШ..

C

Castiel

Гостин
Колку повеќе се добиваат инекции толку помалку стануваш имун на болестите, оваа година убаво направија и со „обновени“ и „млади“ клетки чекорат кон пласирање на ЛШ..
Само слабо имунитетот нешто со оглед на тоа два пати по ред го скрнавте.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk[DOUBLEPOST=1483035330][/DOUBLEPOST]

:pos::pos::pos:

Последно уредено од модератор:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.531
И Интер со ил нуово Камби, само незнам по нивно како ќе го викаат, Луки или Леви ? :icon_lol::icon_lol:

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.265
Поени од реакции
18.483
Среќна Нова Година дечки се најдобро да ве следи, се надевам дека ќе ви се исполнат желбите за вашите омилени тимови :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom