Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што може да направи Рома ако Јуве ја платиле клаузулата? Значи тука Рома веќе ништо не се прашува, мора да прифати понуда.
Problem e sto Juve ne ja aktivirala nego Pjanic, so toa sto se otkazal od negoviot del vo momentot so toa sto kje go zeme vo tekot na godinite dodeka igra preku plata ili bonus. Sega moze da koci sto ne e celosnata suma za isplata posto neznam kako e u klauzata za da go isplatat Pjanic od niv.

Corriere dello Sport claims Miralem Pjanic told friend: " #ASRoma called #Juventus , they sold me in 15 mins."

Рома = Арсенал бр.2
Така ќе биде се додека не добиеме сопствен стадион. Гледаш сега Арсенал не продаваат а си допуштаат скапи играч, откако веќе го отплатија стадионот

Така ќе биде се додека не добиеме сопствен стадион. Гледаш сега Арсенал не продаваат а си допуштаат скапи играч, откако веќе го отплатија стадионот
И што е најбитно, многу титули освојуваат...

Problem e sto Juve ne ja aktivirala nego Pjanic, so toa sto se otkazal od negoviot del vo momentot so toa sto kje go zeme vo tekot na godinite dodeka igra preku plata ili bonus. Sega moze da koci sto ne e celosnata suma za isplata posto neznam kako e u klauzata za da go isplatat Pjanic od niv.
Нема повеќр ништо што да кочи, Марота и Балдисони го потврдија трансферот, наводно играчот сакал според обајцата директори
Пјанич се откажал од 20%

Corriere dello Sport claims Miralem Pjanic told friend: " #ASRoma called #Juventus , they sold me in 15 mins."
Нема врска ова глупости се. Балдисони изјави дека добиле писмо од Пјанич дека сака да си оди во Јуве, и дека е спремен да се откаже од 20% за да премине.

Нека му е со (не)среќа, не е крај на свет :)

Паметно изиграно од страна на Јувентус.
Сепак мислам дека Марота и Пјаниќ претходно го имаат ова договарано преку агентот. Се откажал од 20% во однос на кого? На Јуве? Интересно, но тешко за верување дека нема да ги добие тие 20 % од Јувентус на било каков друг начин.

Паметно изиграно од страна на Јувентус.
Сепак мислам дека Марота и Пјаниќ претходно го имаат ова договарано преку агентот. Се откажал од 20% во однос на кого? На Јуве? Интересно, но тешко за верување дека нема да ги добие тие 20 % од Јувентус на било каков друг начин.
20% што требаше тој да ги земи всушност ги дал на Рома. Колку е точно не знам ама така пишува по порталиве

Колку плата земаше кај вас Пјаниќ?

мислам 3-3.5 милиони ама не сум сигурен. нека потврди бум :)

20% што требаше тој да ги земи всушност ги дал на Рома. Колку е точно не знам ама така пишува по порталиве

Не знам јас, не сум сигурен. патем во Јуве фан клуб имаше некој добро објаснето како е целата ситуација. Ама и да е така, мислам дека Јуве ќе му го покрие тоа.

Бум ни е економ во фан клубот. :)

E ova e krazba, a ne inter so naprail krazba so ljaic

Паметен потег нема што, ама ако е желба на играчот и кога е клаузула во прашање клубот нема тука многу како да влијае. Е сега како ќе се покаже кај вас Пјаниќ времето ќе посведочи.
Инаку тоа со Љајо и Интер е смешно воопшто. :)
Кражба Интер ни направи со Додо. Уште не можиме да го прежалиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom