Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.982
- Поени од реакции
- 8.917
Znaci ja ti zboram za prodavanje igrac, ne kupuvanje, od 5-6 igraci noseni ne moze site klasa da se sto gi kupuvas, glavni zasiluvanja trebase da bidat Jovetic, Ljaic, Murilo, Miranda, Kondogbija, sea drugoto jebesh ga, nejse toa, sto ako do 30ti juni morale da pokrijat, toa e nivni propust, i ako veke pokrivaat ubeden sum deka ima i drugi klubovi koi za nego bi dale tolku, ne mozes da mi kazes deka od cela evropa oni moraa bas u juve da go dadat Pjanic.
Greska u cekori im e ova kako i da ja vrtime, golema, ne smeea da dozvolat ova da se sluci.
Абе кои други клубови?? Нели гледаш дека нема, имаше шпелулации за Јунајтед, Атлетико и Баерн, ама никој од овие тимови не превзема ништо, никој не сака уште до 10јуни да искешира 38мил за Пјанич, сите чекаат да заврши европското и тактизираат, многу од тие тимови во овој период се со нови тренери и немаат конкретно создадено трансфер стратегија, многу ќе менуваат голем дел од составот, не е се така едноставно. Од друга страна, Рома сигурно знае до кога може да си дозволи да чека и кога би станала алармантна ситгуацијата. Паралено со тоа, за разлика од Јунајтед и Минхен, Јуве веќе втора сезона по ред веднаш реагираат на трансфер пазарот, бидејќи се скоцкан тим, знаат што сакаат и само го надополнуваат тимот и спремни се веднаш да реагираат.
Реков јас, грешката на Рома е што постои таа клауза, која и не е ставена од стграна на Сабатини и не е во полза на Рома, туку од агентот на Пјанич.
До душа, доколку не беше таа клауза Јуве ќе можеше да се ценка и ќе го земеше и на рати