Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова само ти алудирам да не се палиш пред време за некои работи, оти ако се сеќаваш сам доаѓаше во Рома фан клубот и ни објаснуваше како за багатела сте ни направиле кражба за најјакиот офанзивец после Тоти, не ме терај да барам постови:D
Најди те молам.

Најди те молам.
Има право Интер на откуп бе и најверојатно ќе го активираат пошто као што памтам за багатела може да се земе на крај 9-10 милиони.
До сега искина на секоја утакмица што ја изигра, вчера 3 асистенции. Сеуште нема дадено гол ама можеше до сега да има 2-3 гола сигурно ама одлучуваше да асистира зицери за Икарди. Вчера малце и форсираше гол, имаше некои топки што можеше да му ги протури на Бијабијани ама одлучи да пуца у рефлектори.
Не ми се верува дека ќе се курчи сеа и ќе глуми ѕвезда пошто добро е примен и има одлична соработка со балканеросите.

Еве ти, кога веќе инсистираш :D

Интераши пофалете се бе, догодина Скудето ќе лапате а :aplauz:

Интераши пофалете се бе, догодина Скудето ќе лапате а :aplauz:

Леле сега кој ќе ги допре кинезиве, и кај нас и кај комшиите, ќе изнакупат пола играчи у кинеска лига и на позајмица кај нас.
ФФП да ми јаде курот :icon_lol:

Леле сега кој ќе ги допре кинезиве, и кај нас и кај комшиите, ќе изнакупат пола играчи у кинеска лига и на позајмица кај нас.
ФФП да ми јаде курот :icon_lol:
Или ќе донесат повеќе нагатомовци. :D

Адриано и Ван Перси во Лацио... :shok2:

Адриано и Ван Перси во Лацио... :shok2:
После се чудиме зш Јуве земвит све редум. Ај честито 6то скудето.
Со вакви никакви трансфери и истрошени играчи жими едново влакно на мадево до напредок.

После се чудиме зш Јуве земвит све редум. Ај честито 6то скудето.
Со вакви никакви трансфери и истрошени играчи жими едново влакно на мадево до напредок.
А ти со цел памет очекуваше дека лацио ќе напраи тим конкурентен на Јуве?
Дај не се заебавај жити се [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Епа шо не го купат кога е за багатела??

Нели ти кажав уште тогаш дека ич не е костантен, дека има период ќе сврзе 3-4 фантастични утакмици, после ќе го снема, дека малку му е забеган карактеро и дека ќе бидам среќен доколку се продаде за таа сума за која ти викаш дека е багатела и ме убедуваше дека ќе биде кражба, пошо нели најјако крило после Тоти, сме се заебале, ајде ако е така како што велеше зошто Интер експресно не го откупи??

Еве и Интер доколку не го откупи, ќе се најде ли тим сега што ќе даде повеќе од 10мил после 'одличната' сезона во Интер, односно како ти што викаш дека 10мил се џабе за него и некој да го земе??

Ја незнам што не ти е јасно, се фрлаше со него до зимото, сите во Рома ти зборевме дека не е така розова ситуацијата како што мислиш и така и испадна..

Последно уредено:
Епа шо не го купат кога е за багатела??

Нели ти кажав уште тогаш дека ич не е костантен, дека има период ќе сврзе 3-4 фантастични утакмици, после ќе го снема, дека малку му е забеган карактеро и дека ќе бидам среќен доколку се продаде за таа сума за која ти викаш дека е багатела и ме убедуваше дека ќе биде кражба, пошо нели најјако крило после Тоти, сме се заебале, ајде ако е така како што велеше зошто Интер експресно не го откупи??

Еве и Интер доколку не го откупи, ќе се најде ли тим сега што ќе даде повеќе од 10мил после 'одличната' сезона во Интер, односно како ти што викаш дека 10мил се џабе за него и некој да го земе??

Ја незнам што не ти е јасно, се фрлаше со него до зимото, сите во Рома ти зборевме дека не е така розова ситуацијата како што мислиш и така и испадна..
Не може некој да ме разубеди дека 10 милиони евра не е багатела за Љајиќ, во денешно време кога секој втор просек вреди 30+ милиони.
Тоа што најверојатно нема да биде откупен никако не е поради тоа што не одигра добро и сл, туку поради курназ карактерот. Го знам ја многу добро Љајиќ, заради таа глава босанска не напраи светска кариера.
Инаку уше нема ништо официјално дека се враќа у Рома, може да има некој преокрет, сеуште ништо не се знае додека не се заврши работата со кинезите.

Како се менуваат работите. До пред некое време исто се расправавте со Пејо дека било/не било багатела/грабеж 8м за Кутињо. :D

А ти со цел памет очекуваше дека лацио ќе напраи тим конкурентен на Јуве?
Дај не се заебавај жити се [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Абе Лацио сигурно немат да напрајт тим шо ќе му се држит на Јуве. Tуку кој ќе му се држит Интер и Нагатомовци шо од 2010 неможет да претнат? Милан? Фиорентина? Рома и Наполи, па ево гледаме дека немаат доволно јак состав и сила да се изборат до крај?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom