Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сум се дерел у кафич ко најголем БјанкоСеро ебате .... ти ебам и Јуве и Баерн и Алегри на кур да го качам.

Сами се победија ....баш ми е криво - никад у живот поише не сум навивал за Јуве ....

Реално за поразов е крив Алегри и САМО Алегри .... што му текна после 60та минута да се затвори во шише не ми е јасно ...па и Мората (единствениот брз напаѓаќ) го извади за Манџукиќ тромата ..... идиот.

Штета ...
ЗА кого си се дерел, за Јуве?

Пишав и во темана за ЛШ штета за Јувентус и ако најмногу ги мразам потајно сакав да поминат.Стварно жалосно е тоа како играја и се им се сруши како кула од карти..
Во иста позиција и Рома ќе беше со Реал ако ги погодија зицерите на 0-0 али тоа е фудбалот..
Со ова уште 2 сезони Италија ќе има 3 претставници во ЛШ бидејќи и да освои Лацио ЛЕ ќе добијат 2.8 бода а Енглезиве бегаат 3.5 горе доле..

Мене Јувентус и Лацио ми се најомразени ривали(најомразени)ама вчера сакав Јуве да иде понатака не само заради коеф тука заради играта што ја покажаа во првите 60 мин тогаш покажаа зошто се шампиони 4 години по ред.

ЗА кого си се дерел, за Јуве?
Да. И за да ублажи малце, да не му ебеме матер пишал БјанкоСеро.

У реду е Деко, не ти замераваме и не ти ебеме матер што си се дерел за Јуве пошто пиша БјанкоСеро све ти е опростено. :cuc:

И јас да не бев за Јуве, вчера ќе навивав за Јуве, јер Баерн ми е поомразен тим и од Интер...

Ама врти сучи пак ве отпаднаа :cool:..пациенти невидени му станавте
до негде си у право, али ги мразам ради среќата у гз што ја имаат и највеќе ради нивните фанови, интер го мразам од причина калчополи ма да тоа веќе е минато, а со вас фановите немаме гајле, се пецкаме, се смееме, едноставно ривалство е у прашање.. а она грдосине фанови на баерн да можат сите до еден да поцркаат...

Се менуваат времињата, едно време они беа пациенти(до 2006), сеа Јувентус станаа пациенти.
Технички, или како и да е, Баерн вчера не победи(90 мин), ама победи.

Пишав и во темана за ЛШ штета за Јувентус и ако најмногу ги мразам потајно сакав да поминат.Стварно жалосно е тоа како играја и се им се сруши како кула од карти..
Во иста позиција и Рома ќе беше со Реал ако ги погодија зицерите на 0-0 али тоа е фудбалот..
Со ова уште 2 сезони Италија ќе има 3 претставници во ЛШ бидејќи и да освои Лацио ЛЕ ќе добијат 2.8 бода а Енглезиве бегаат 3.5 горе доле..
Kaко поминуваат годиниве се повеќе си викам дека не им ни треба на италијаните тоа ебано четврто место. Како и да вртиш години наназад само една екипа им ја бива во Европа. Зборам за последните 10тина години, Милан иде до крај, сите други тиња, после Интер иде до крај, сите други тиња, минатата сезона Јуве иде до крај, другите, нормално, тиња. Далеку се времињата кога Италија имаше 3 претставници во полуфинале на ЛШ. и редовно финалист во Купот на УЕФА.

Kaко поминуваат годиниве се повеќе си викам дека не им ни треба на италијаните тоа ебано четврто место. Како и да вртиш години наназад само една екипа им ја бива во Европа. Зборам за последните 10тина години, Милан иде до крај, сите други тиња, после Интер иде до крај, сите други тиња, минатата сезона Јуве иде до крај, другите, нормално, тиња. Далеку се времињата кога Италија имаше 3 претставници во полуфинале на ЛШ. и редовно финалист во Купот на УЕФА.
Реално Спалети максимум извади првиот мандат со Рома кога стигнаа до 1/4 финале
Незнам за Наполи али Рома боље ќе биде следна сезона у ЛШ

За ова што го праи Лацио треба да му се одземат бодови у Серија А да ти ебам фамилијата фашистичка да ти ебам.
Се збори така лошо за братот, не е братски :D:D:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom