Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да прашам оти имаше два тројца за Фиоре шо навиваа, која му беше целта на тренерот тројцата најдобри играчи да ги чува на клупа ( Калинич, Иличич, Бернардески ) ?
Да не ги чува за ЛЕ от отпаднаа од Тотенхем нека го потсетат :ROFLMAO:
Ај да немаа теоретски шанси за 4 место сваќам ама со вакви дно екипи да одмараш играчи и да искоцкаш водство срамно, да победеа на два бода од Рома сега нека шетат.
Шо си мислеа Верона без нозе ке излезат па ај чотки се овие ќе му ја дупниме глата.
Ко сме кај ВеронаА 19бода имат, на Милан бод му кинат, на Рома бод, со Јуве 3 бода, сега со Фиорентина, на Интер исто бод му скинаа. :pos:
Не се арни.
Со Јуве изгубија 3-0 а кај нив уште не се одиграла.

Не бе,нема чоек што ќе ме убеди дека Виола со Верона не е местена...криминалци,сите се криминалци гнасни бе..све е мафија,све е пари..како лани Рома со Парма 0-0 шо ја наместија така ова Виола беше бомбата денес...срам да му е

Овој пак паднал на ливче :')

Не е работата дали паднав или не,јас не сум битен...работата е тоа што и самите кладилниции знаат дека овој натпревар е бомбата на денот па даваат 1.40-1.45 коефициент за победа на Виола на домашен терен со последната односно отпаднатата Верона..а на Виола бодовите му требаат нож до коска...во секое нормално првенство коефициентот ќе се движи од 1.20 до 1.25 ама ова е Италија и нормално е да се направи некој криминал....слеп да си ќе знаеше дека ќе ја наместат...не е возможно бе да дадат 1.40-1.45 коефициент...затоа викам срам да му е

Како лани Рома-Парма кога дадоа 1.40 коефициент и заврши 0-0,за вечерта Јувентус со Чезена да заврши 2-2 и Видал во 88 минута го промаши намерно целиот гол кога ја мана топката 3 метри на страна...криминалци

Доаѓа периодот кога треба да се батали играњето фудбал на ливчиња. Местенкиве не се мит туку јавна тајна, сите знаеме дека ги има.

Доаѓа периодот кога треба да се батали играњето фудбал на ливчиња. Местенкиве не се мит туку јавна тајна, сите знаеме дека ги има.

Не бе брат,не мора да си магионичар..само ги гледаш коефициентите и јасно ќе ти стани....ете ти да си бумејкер односно си дел од групата на бумејкери во BWIN Кладилницата и со здрав памет ја анализираш утакмицата Виола-Верона..играчи суспендирани,форма,квалитет,табела,значење..и кои коефициенти ќе му ги дајш од прилика на двете екипи за 1 X и 2?...и самите бумејкери знаеа дека тука ќе има лајненици..и да заводеше Виола 2-1 на крајот ќе завршеше 2-2...едноставно Виола денес не смееше да победи

....слеп да си ќе знаеше дека ќе ја наместат...не е возможно бе да дадат 1.40-1.45 коефициент...затоа викам срам да му е

Јас тебе само едно прашање?!
Кога знаеше дека ќе ја наместат што не си ја ставил на ливче X, па да си заработеше нешто.
Интер 3-4 натпревари јадеше гол во продолжение ај сега да викаме дека ги местеше и Интер натпреварите. И кој е тој глуп што ќе намести утакмица кога сеуште си во трка за место кое води во ЛШ.

Џони јас искрено не би препознал наместена утакмица според коефициентите. Сигурно затоа што не се кладам повеќе ама и кога ставав по некој денар немаше шанси да ми текне и да си речам таа и таа утакмица сигурно е наместена.
Сега, да не ме разбериш погрешно, сигурно има луѓе кои што може да ги фатат тие ситници ама тоа најчесто се луѓе што премногу се оптеретени со тоа и плус го вадат лебот од таму (ако има такви). Ама да не претерам но преку 90% не се такви и не можат да приметат такво нешто. Имаш мал милион натпревари во билтенот и навистина е умешност со сигурност да издвоиш неколку парови и да речиш е овие глаа ставам дека се наместени.

Aбе остај, местена а у 94та минута Калиниќ пуца волеј и Голини го брани невозможното, она баш чудо од интервенција.

Џони не ги прати екипите и си праи муабет на база на коефициенти, да пратеше малце ќе знаеше дека Виола не е у некоја форма ко што беше на почеток на сезона, а Верона баш обратно.
Не дека очигледно беше дека Виола ќе киксне ама глупи муабети од типот наместена а овие се борат за ЛШ никад.

Што знам, јест да фиорентина прееска беа мртвило, посебно у второ. Али имаше при 1-0 за Виола недосуден пенал за Верона. Оној Астори шутна еден у фаца со копачка. Нешто налик Хеселинк на Малдини 2005.

Имаше една ситуација смешна, играч на Верона со колено (имаше очигледна намера) ја враќа на голман, овој си ја фаќа у раце. И се тоа на 3-4 метри пред гол.

При голот од корнер за 1-1, двајца играчи на Верона останаа сами, нивните чувари на 3 метри одалеченост од нив.

Но, и покрај одорот на местенка, Калинич имаше јака шанса у 94та минута. Онака ептен јак шут, и му ја одбрани голманот. Да беше местена немаше да дојдат до гол у крајните минути, ваљда.

Имаше една ситуација смешна, играч на Верона со колено (имаше очигледна намера) ја враќа на голман, овој си ја фаќа у раце. И се тоа на 3-4 метри пред гол.
Ретко кога овие ситуации ги судат во Италија, јас досега сум видел еднаш, мислам дека на Јуве му судеа лани или оломнани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom