Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Toa се скопјанизми не србизмиШо е битно шо реков кога ионака ме разбравте?..да не сакате да ви цртам?..ако не се сложувате со мене едноставно реплицирајте во врска со тоа а не онака на каков начин го напишав и дали сум лапнал некоја буква или не...вие тука пола форум србизми користите па никој на кур не ви се качува за тоа ,ама затоа некој друг ако лапни буква готово ретардиран е

Џони јас искрено не би препознал наместена утакмица според коефициентите. Сигурно затоа што не се кладам повеќе ама и кога ставав по некој денар немаше шанси да ми текне и да си речам таа и таа утакмица сигурно е наместена.
Сега, да не ме разбериш погрешно, сигурно има луѓе кои што може да ги фатат тие ситници ама тоа најчесто се луѓе што премногу се оптеретени со тоа и плус го вадат лебот од таму (ако има такви). Ама да не претерам но преку 90% не се такви и не можат да приметат такво нешто. Имаш мал милион натпревари во билтенот и навистина е умешност со сигурност да издвоиш неколку парови и да речиш е овие глаа ставам дека се наместени.

и не те чепкам више.Tsar бе глуп. Јебало те Z.Смешен си бе, не ретардиран.
Tzar си ти Џонка, еднаш се раѓа човек као тебе.![]()

Моја грешка, мислев ги имат победено Јуве. Вие па одма јувенташите да рипнитеКога се десило тоа?

Н
Инаку не го гледав второто, првото една шанса еден гол дадоја и во второ Верона се претвори во Барселона и топката му ја скри на Фиорентина.