Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам овие Палермо, вечерва непретнаја абе дали два пати шутнаја незнам, цела сезона се катастрофа невидена со онај лудакон Зампарини, абе фк.Три Чешми се 7пати поорганизитан клуб него обије.

Бу-мејкери...
хехехеххех абе крал е џони вајсмилер

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
КРАЛ!!!

Јебо те Сикиера и Мондико... :D

Шо е битно шо реков кога ионака ме разбравте?..да не сакате да ви цртам?..ако не се сложувате со мене едноставно реплицирајте во врска со тоа а не онака на каков начин го напишав и дали сум лапнал некоја буква или не...вие тука пола форум србизми користите па никој на кур не ви се качува за тоа ,ама затоа некој друг ако лапни буква готово ретардиран е

Смешен си бе, не ретардиран. :D
Tzar си ти Џонка, еднаш се раѓа човек као тебе. :D

Шо е битно шо реков кога ионака ме разбравте?..да не сакате да ви цртам?..ако не се сложувате со мене едноставно реплицирајте во врска со тоа а не онака на каков начин го напишав и дали сум лапнал некоја буква или не...вие тука пола форум србизми користите па никој на кур не ви се качува за тоа ,ама затоа некој друг ако лапни буква готово ретардиран е
Toa се скопјанизми не србизми :D

Џони јас искрено не би препознал наместена утакмица според коефициентите. Сигурно затоа што не се кладам повеќе ама и кога ставав по некој денар немаше шанси да ми текне и да си речам таа и таа утакмица сигурно е наместена.
Сега, да не ме разбериш погрешно, сигурно има луѓе кои што може да ги фатат тие ситници ама тоа најчесто се луѓе што премногу се оптеретени со тоа и плус го вадат лебот од таму (ако има такви). Ама да не претерам но преку 90% не се такви и не можат да приметат такво нешто. Имаш мал милион натпревари во билтенот и навистина е умешност со сигурност да издвоиш неколку парови и да речиш е овие глаа ставам дека се наместени.

Не знам дали е до мојата перцепција или знаење,или пак само чисти сплет на околности..

Јас не сум некој фудбалско гуру фала богу,само прашање е очигледен инстинкт и местена утакмица според мене...Уште во четвртокот со еден другар онака ги разгледвавме утакмиците за викендот и кога ја видовме Виола со Верона во недела 15:00 часот па и уште 1.45 коефициент тогаш и двата се сложивме што ќе се случува,и не само ние..онака денес каде што бев на утакица и многу други луѓе што паднавме на муабет му беше чуден коефициентот и несоодветен..како идеално да беше да ја наместат што верувам во тоа...

И плус не знам што се понашаат сите на кајгана како од марс да се паднати?..демек не постојат местени натпревари?..демек ова се што го гледаме и што пратиме е реално?...и нормално е дека ќе се вадат со шутот на Калиинич во 94 и шо би било ако влезеше:tapp:

Мондоико беше :giggle:

Џони морав уште ова :X3: и не те чепкам више.

Виола - Верона е последна утакмица на светот која би личела на наместена :) се играше многу јак фудбал и голманот на Верона избрани се што можеше.

Lazio director Tare: "It's 20/30 people who embarrass us all over Europe"
More than 30 people holding this sign ffs :pos:

CddC56-WwAA18_g.jpg:large

Не знам дали беше местена или не ама зошто коеф. за Фиоре крена нагло пред да почни натпреварот ? Обично кога има некоја повреда или има голем влог на другата екипа крева.
Имам приметено во Италија секој викенд во Недела некој од топ 5 екипите кога игра на домашен терен и коеф. е 1.45 1.50 не победва, не дека е наместен туку нереален коеф. му дават за да се лажи народот.
Фиорентина не е во сјајна форма убо вика Џонтра ама зошто Калинич, Иличич и Бернардески не играа ?
Инаку не го гледав второто, првото една шанса еден гол дадоја и во второ Верона се претвори во Барселона и топката му ја скри на Фиорентина.
То шо промаши Калинич нема врска не мора ко ќе е наместен натпреварот сите играчи да се вмешани, обично одбраната е подмитена.
Ете Џони нека ви кажи чист пример со Пелистер пред некоја година, натпреварот требало да заврши х, влегва фиката 85 мин. да троши време тренерот со измената, овај појма немал за местенката мртов ладен и гол дал 90 мин. ке го отепале на терен хахаха.
Ке речи сега некој остај тии кај нас, ене и во Холандија пред некој ден имаше истрага за Утрехт со Вилем, наредена да тепа Утрехт со два разлика овие 1-0 само победија и парите не му ги префрлиле на играчите.
Еве ви видео од натпреварот ој сети дека е наместен, еден куп шанси гостите имаа да израмнат, Оваа е изјава на играч од Утрехт кој потврди дека тој бил еден од подмитените играчи и дека не добиле ни скршен денар после натпреварот.
https://www.youtube.com/watch?v=UmdAIk_dQfs[DOUBLEPOST=1457917615][/DOUBLEPOST]
Кога се десило тоа?
Моја грешка, мислев ги имат победено Јуве. Вие па одма јувенташите да рипните:D

Н
Инаку не го гледав второто, првото една шанса еден гол дадоја и во второ Верона се претвори во Барселона и топката му ја скри на Фиорентина.
:confused:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom