Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Судииве се катастрофа... Првиот гол на Рома офсајд, пеналот за Фиорентина спорен. Требаше 5-1 да е :)

Салах е као Роналдо. „Малите“ ги полни, со „големите“ никаде го нема. :D

Ehh kako ne bese prvenstvovo 10tina kola podolgo, Roma so vakov zalet ke im se pomocase na site u faca. Cak mislam deka i utakmicata so Real prerano im dojde, da igraa 2-3 nedeli pokasno mamata ke im ja rasplacea.

Jas mislam deka narednata sezona se bez konkurencija spremni za cekor napred, kako i sekoja prethodna...

Ehh kako ne bese prvenstvovo 10tina kola podolgo, Roma so vakov zalet ke im se pomocase na site u faca. Cak mislam deka i utakmicata so Real prerano im dojde, da igraa 2-3 nedeli pokasno mamata ke im ja rasplacea.

Jas mislam deka narednata sezona se bez konkurencija spremni za cekor napred, kako i sekoja prethodna...
Брат никот тие Juventuss O.o не Romantuss

Салах е као Роналдо. „Малите“ ги полни, со „големите“ никаде го нема. :D
значи и тимот твој е од малите или ги забрае двата гола што ви ги даде у Торино :D
Судииве се катастрофа... Првиот гол на Рома офсајд, пеналот за Фиорентина спорен. Требаше 5-1 да е :)
10-0 пошто пеналот непостоечки беше,нели? :P
честито победа btw

Овие Рома па не можат со реал па направија удри по сиротиње. :D

Не се палете одма.

значи и тимот твој е од малите или ги забрае двата гола што ви ги даде у Торино :D

10-0 пошто пеналот непостоечки беше,нели? :P
честито победа btw

Пеналот ви беше поклон од Јувентус за 8-ми март...:D
;) Нападот ви беше потполно отсечен... Ајде Калинич е таков играч, класичен шпиц, ама од Бернардески очекував многу повеќе, а пред сѐ од Иличич.

El sha, salah x2, peroti .... messi suarez neymar gomna da jadat

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom