Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Манчини на 100 наврати кажал дека омилен тим му бил Јуве во детството. Изгледа и анкетата е на таја база - кога биле деца кој им бил омилен тим.

Монтела во летото мислам изјави дека е Наполитанец...
Moguce toa ne mi tekna, montela znam napolitanec e od toj del a za luciano neam pojma...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Манчини на 100 наврати кажал дека омилен тим му бил Јуве во детството. Изгледа и анкетата е на таја база - кога биле деца кој им бил омилен тим.

Монтела во летото мислам изјави дека е Наполитанец...
Тимот во срцето е ако идеме на буквален превод, или за кој тим навиваат.

Реално и јас со кејф го глеам Кондогбија:Д
Еве најреално Кондогбија им беше најдобар играч денес, единствен што успеваше да прими топка, да ја повлече и да ја додаде. Дури по левата страна со тој Телес во првото полувреме имаа неколку добри комбинации со што стигнаа до неколку позиции за центаршут. Али не бива 3-5-2 со двајца напаѓачи од типот на Икарди и Паласио кои се повеќе статичари.

Јас не знам зошто не проба Манчини 4-3-1-2 со Љаич-Јоветич Икарди или пак Јоветич-Едер, Икарди или било која друга комбинација со еден полушпиц зад двајца напаѓачи.

Еве најреално Кондогбија им беше најдобар играч денес, единствен што успеваше да прими топка, да ја повлече и да ја додаде. Дури по левата страна со тој Телес во првото полувреме имаа неколку добри комбинации со што стигнаа до неколку позиции за центаршут. Али не бива 3-5-2 со двајца напаѓачи од типот на Икарди и Паласио кои се повеќе статичари.

Јас не знам зошто не проба Манчини 4-3-1-2 со Љаич-Јоветич Икарди или пак Јоветич-Едер, Икарди или било која друга комбинација со еден полушпиц зад двајца напаѓачи.
За нас навива Манчини,намерно ги саботира,затоа :D

Абе јас би го прибрал Кондогбија у Милан одма али мора да јадеме гомна пошо до титулата ЕСЕНСКИ прваци Џонтра и Стефан беа шерифи тука на темава а сеа постираат еднаш неделно:Д

Џонтра почнал слики со текстови на англиски да постира од шо не знае шо да праи повеќе:Д

Абе јас би го прибрал Кондогбија у Милан одма али мора да јадеме гомна пошо до титулата ЕСЕНСКИ прваци Џонтра и Стефан беа шерифи тука на темава а сеа постираат еднаш неделно:Д

Џонтра почнал слики со текстови на англиски да постира од шо не знае шо да праи повеќе:Д
Добро сега што се испичкаа, точно е, ги нема со досетките никаде да им го ебам тимот мртов :D

Кои сеир ќе биде Милан пред Интер да биде на крајот, во сезона со ваков почеток...

Добро сега што се испичкаа, точно е, ги нема со досетките никаде да им го ебам тимот мртов :D

Кои сеир ќе биде Милан пред Интер да биде на крајот, во сезона со ваков почеток...
Уф какви принтови иам ако се деси тоа:ДДДДД
Ќе биде урнебес али нека заврши сезонава прво:Д

Зашо Интер го дале Бонацоли во Сампдорија?o_O

Шознам друже,не би се опуштал толку има уште многу да се игра Рома направи добра серија да али допрва им идат утакмиците во кои треба да го заверат пласман за ЛШ. Фиорентина,Интер,Наполи дома,градско дерби со Лацио и гости кај Милан.
da tocno vo pravo si i mene toa me plasi ..No eve primer od ovie 5 natprevari da soberat 10 boda + toa sto imaat na zaliha pred Milanskive ekipi imame komocija se razbira se zavisi i so ostanatite ekipi kolku ke sobereme poeni a i vo petok ke bide interesno so Viola kaj mora da gi dobieme :)

Богами против вас исти Зидан беше. Али добро е што репризи глеаш и се потсеќаш. :D
Кога можеше инзаги да биде подобар од батистута,за куцо=зидан уопште не треба ни да распрааме [emoji3]
Инаку лево маде би дале пола и поише од миланезите за кондогбија ( иако е тежок фејл во интер сезонава),ама битно е да пробаш да си интересен на форум.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Кога можеше инзаги да биде подобар од батистута,за куцо=зидан уопште не треба ни да распрааме [emoji3]
Инаку лево маде би дале пола и поише од миланезите за кондогбија ( иако е тежок фејл во интер сезонава),ама битно е да пробаш да си интересен на форум.

Ноуп... Побитно е да дадаш 40 милиони за играч што ништо нема да покаже. Aли битно есенски шампиони бевте.

Ноуп... Побитно е да дадаш 40 милиони за играч што ништо нема да покаже. Aли битно есенски шампиони бевте.
Па ако не играш у лш за да дојдеш до баајги талентиран млад играч како кондогбија мора да дадаш 40 милиони.Е сеа дали ќе се погоди или не,тука 200 фактори има [emoji4]
За тоа есенски шампиони на погрешна врата лупаш

Имале Интер бољи напад од Јуве,средината тука негде била,едино Јуве имал боље одбрана али ипак Муриљо бил најјачи штопер у лига..кој ги читаше на почеток сезона :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom