Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде сега уште едно требле да им направиме во Среда на Интерашите, и доста ќе е за сезонава :icon_mrgr:... Мора да оставиме нешто и за наредната

Ајде сега уште едно требле да им направиме во Среда на Интерашите, и доста ќе е за сезонава :icon_mrgr:... Мора да оставиме нешто и за наредната
Ќе им ги пуштите Заза, Лемина, Квадрадо, Переира, Падоин.... и пак ќе ги тепате :icon_lol:

Sto da komentiram be, zivotot mi se odmili koga go vidov sostavot. Ne kapiram koj mu e kurot ja Mancini, inat li tera, tolku li ne razbira...? Ne moze be so 9 defanzivci da pocnes derbi, neeeeee moze!!!
Ja da sum ko Ikardi odma si idam na leto, greota covekot, se ubiva od trcanje, se trudi, a na pola I poise od igracite ne im se zivee. Pa uste I kritiki zaso ne daval golovi, pa kako da dava be, koj ke mu podade?
Ljaic? Eder? Jovetic? Ej klupata ni bese duplo pojaka od prv tim. :pos:
Go branev Mancini do pred mesec dena ali ova vise ne se trpi, aj neka se ebe da mu ebam toa gomnoto, za dva meseci uspea da napravi da licime na Ascoli, a bevme prvo mesto vo Januari. Koj sto saka neka zbori ali Inter ima igraci za da igra daleku podobro od ova sto go igra sega. Lele Dambrozio sto napravi, so Dzontra kancer dobivme u istiot moment, eve sea sme u Sistina cekame red za hemoterapija. Abe profesionalen fudbaler, sramota e be ona sto go napravi:confused:

Cestito Juventasi, zasluzeno. (y)

бар нагатомо да го стаеше ќе тепавме

Ми текнува една акција Погба иде на контра и Нагатомо кога му се пушти камиказа со две нозе го собра цел :D

Ајде вечерва напред Фиорентина, напред Фиренца, форца Дела Вале, форца Пауло Соуса , легендо јувенташка!!!

Не верувам да тепа Фиорентина вечерва, максимум нерешено иако давам предност за победа на Наполи

Многу немаа среќа Виола во првиов дел,Калинич 100% прилика ПРЕЧКА,Тело мислам дека беше исто ПРЕЧКА а голот го примија по кардинална грешка во одбраната. Наполи мртви

Само Куљибали бе све носит со него.
Џабе, џабе Наполи не ги користит шансиве, од 3 утакмици 2 бода извлекоја.

Многу немаа среќа Виола во првиов дел,Калинич 100% прилика ПРЕЧКА,Тело мислам дека беше исто ПРЕЧКА а голот го примија по кардинална грешка во одбраната. Наполи мртви
Калинич можеше да ја решит цела утакмица, али то е. Тело да исто пречка, ама претходно офсајд беше влезен само незнам ваљда линискион беше оперисан од вид.
Наполи многу грешки во средина и многу топки загубени и незнам зш Сари не напрај уште 1во измени. Уба утакмица, неизвесна, да играше Наполи подобро ќе гледавме уште поквалитетен фудбал.
Али Чипријан бо еј, прво Каљехон, па Гознало и накрај Инсиње, само тој ја истаде Фиоренитна. :aplauz:
Следно коло Рома-Фиорентина

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom