Makaron
КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
- Член од
- 16 јули 2014
- Мислења
- 7.612
- Поени од реакции
- 11.740
''Na Karnevalu svaki scudetto vredi,i onaj kartonski''
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
''Na Karnevalu svaki scudetto vredi,i onaj kartonski''
za tie drugite so im igraa 1 postava go izmislile fudbalotДе бре со тие Јоветич, Перишич и Љаич ко небаре за триото на Барса се работи, чисти просеци ништо посебно.

Добро то во ред, ама на секој пост трауматично се зема ако овие тројца не стартуваат ко небаре играчиштата.za tie drugite so im igraa 1 postava go izmislile fudbalot![]()
Виде со каков состав излегоја ?Добро то во ред, ама на секој пост трауматично се зема ако овие тројца не стартуваат ко небаре играчиштата.
Факт е дека треба да стартуваат ама кога чита некој од страна ке си речи на секоја претходна утакмица кога играле се истуриле од голој па сега за гла ќе се држиме дека не стартувале.

Абе куцо е новиот зидан.Мене ми е ќејф да го гледам,најискреноКолку не заебаваа за Куцо, а испадна дека е подобар од целиот нивен среден ред.
Почеток на сезона, 3/3 дувна ветрот и летнаа во облаци.![]()
Реално и јас со кејф го глеам Кондогбија:ДАбе куцо е новиот зидан.Мене ми е ќејф да го гледам,најискрено
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ES напиша:Melo might as well play in a Juve shirt

Mame mu ebam shto strav imavme od Inter na pocetokot a vidi sea tim za potsmev ispadnaja...Mancini be kade bez Ljaic ,Perisic i Eder ??? OK nemozes site da gi igras ali bar 2 od ovie be ..
Liga Evropa mislam maksimum sto moze da dostigne Inter..
Tuka nekade e i Milan ako ne pobedat slednata so Sasulovci edino ke se brkaat Roma i Viola so sto v petok imaat natprevar megjuseben..
Nema sansi na montela omilen tim napoli da mu e, ili na mancini juve, spaleti fiorentina? Wtf![]()
Омилени тимови на тренерите во Серија А,[DOUBLEPOST=1456703841][/DOUBLEPOST]
![]()
Манчини на 100 наврати кажал дека омилен тим му бил Јуве во детството. Изгледа и анкетата е на таја база - кога биле деца кој им бил омилен тим.Nema sansi na montela omilen tim napoli da mu e, ili na mancini juve, spaleti fiorentina? Wtf
Sent from my SM-G925F using Tapatalk