А ја кај реков дека Интер имал добри трансфери после 2010та година? За Додо ја никад не сум се палел, без разлика, го дадовте Додо на позајмица и пак не донесовте боље играч од него, глеам колку ќар имавте од Кол и Диње.

Кажи ми ти што сте земале од кај нас а да сте не преебале ко ние со Киву и Андреоли рецимо и Бурдисо
Пак ќе спомнам, вие се палите на Сабатино што купува играч за 10 милиони и после го шитка за 20, ако сте задоволни со тоа океј, ваше право. Ако ви е океј да си праите пари на сметка на титули не се мешам.
Фејлна со трансферите Сабатини последниве 2 сезони како и да е.
Овој па
@UNISTUVAC а.к.а Рома Рома Рома го даде најглупиот аргумент у историја, Итурбе не бил феил трансфер пошто кај Виолината сите играле лошо т.е никој не се снашол.

Наинголан, Пјаниќ и Стротман и тие ли не се снашле?
Капа доле за Раџа и Пјаниќ што ги собра за 50 евра ама Дестро и Итурбе беа фејлишта.. уште му ги памтам муабетите на Џака Нака, Саба не дава многу пари освен кога ќе осети дека играчот може да стане класа.... грауууу трансфер у Бурмун

[DOUBLEPOST=1455564484][/DOUBLEPOST]
Епа добро бе и ние толку го земавме Перишиќ. Зашто ме замараш коа има боље учинок од севселенскиот Џеко
А и не игра лошо Перишиќ... ко Салах рецимо
И 102 титули има освоено Морати а Сабатини едино нешто што има освоено е гага кутија Малборо црвено