Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги пецка што бевме на -10 од Рома и Интер а сеа сме на +10,тоа е целата работа:(

Вчера се виде главната разлика а тоа е клупата,игравме без Киелини и Манџукич,Бонучи се повредува влегува Ругани,влегува 4-от напаѓач и ја решава утакмицата,кај Наполи ако Игуаин,Инсиње и Хамшик не функционираат немаат квалитетни замени,немаат клупа да се борат до крај на три фронта.Го знаат и тие они затоа ЛЕ ќе ја баталат и ќе се фокусираат на првенство.

Арно им се развикав од другиот профил.
Кога можат италијанската федерација да ја поткупат зошто па да не и кајгана федерацијата :D ...
И ж суи уфо

Бев цитиран повеќе пати, па да не ги цитирам сите мислења, ќе напишам сам едно, ви сметаше УФО, а вие сите сте како УФО, само што вие навивате за Јуве, а тој за Интер(ако не се лажам).И за Тоти зборите бил лош губитник, но сте грешка, од вас полоши губитници нема.По некоја логика , како што беше баниран УФО, така треба сите јувенташи да се банирани, ама тоа тие.
Заборај

ROMA ROMA ROMA

Другиот профил пишува вака, не овој... Абе вие јувенташите скроз сте заминале :) ... За тебе брат знаев уште кога го фалеше Алан те насетив...
псст за Рома навивам ќути :cenzura:

Да бидеме автентични дечки, не копирајтери од французите.Значи место Je suis UFO, кампњата ќе гласи
И ЈАС СУМ ДАРКО-УФО, БАНИРАЈТЕ МЕ.

Да бидеме автентични дечки, не копирајтери од французите.Значи место Je suis UFO, кампњата ќе гласи
И ЈАС СУМ ДАРКО-УФО, БАНИРАЈТЕ МЕ.
Брат олабај малце :)

Абе знае ли некој ова плејлистиве што ги даваат глеам и тука на форумов има некој се ставаат у коди или такви слични пичкаматерина програми и глеаш аренаспорт у ХД ? Има ли вистина у ова или е еквиваленто на лајк и дачу ти дојаву ?

Абе знае ли некој ова плејлистиве што ги даваат глеам и тука на форумов има некој се ставаат у коди или такви слични пичкаматерина програми и глеаш аренаспорт у ХД ? Има ли вистина у ова или е еквиваленто на лајк и дачу ти дојаву ?

@Scirea Мислам дека ги имат.

1) Симни го програмчево
2) Оди на Kreiraj Listu
3) На десктоп ти се појавува медиа плеер (во зависност што користиш BS, VLC итн...), кликни на него
4) Гледај Арена

Напомена - За да ги гледаш каналите, мора да имаш инсталирано Јава

1) Симни го програмчево
2) Оди на Kreiraj Listu
3) На десктоп ти се појавува медиа плеер (во зависност што користиш BS, VLC итн...), кликни на него
4) Гледај Арена

Напомена - За да ги гледаш каналите, мора да имаш инсталирано Јава

Фала Јувенташ у секој случај,ова го имам иначе меѓутоа апетитите ми пораснаа па барав 720п,така да ако најдам ке се обидам да го шернам тука

Фала Јувенташ у секој случај,ова го имам иначе меѓутоа апетитите ми пораснаа па барав 720п,така да ако најдам ке се обидам да го шернам тука

Ако губат нека губат во 720п така?:D

Бегај бе кој арени да му се измочам во нив внатре сите кочат и каснат со по 25 до 40 секунди.
Само романцине ДиЏи спорт морт како се викет и јас не ги знам, ак ги фаќаш некако најсаглам се.
А дан знајт некој бе зш ги имет скинато Скај Калчо?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom