Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ѓубре карактер и стока човек надвор од терен, морон и имбецил и никако не го заслужува епитетот еден од најдобрите италијанци у историја на фудбал.

12642497_1073438832728781_3469969467018442070_n.png

Сигурно го истепал детето ако му ја пуштило вртена.
Ako ti si gjubre od covek nemora da znaci deka site se isti kako tebe !!!

FORZA ROMA
FORZA SPALETI
:)

Ироничен му е постот, и дај више прекини со ова форца форца скурчи више :D
Mene ne me zabole dali e ironicen. Kao da mu e komsija i go znae od prva raka pa sere po postovi. Ne e ednas ne e dvapati i preteruva. Ako ima fakti neka kaze a ne na pamet da sere. Ne me zaboli ni ban da dobijam sto povekje nema da mu gi citam glupostite. A za toa forca mi e namesteno avtomatski sega kje go trgnam ;)

@Boom Shaka Lakka што ставаш лајкови бе, нели играчиште ќе беше Ламела, иден шампион :icon_lol:

Кога ги споменавте Ламела и Ел Шарави, да си го додадам овде Инсиње, дечкото во кој најмалку се веруваше, но еве го ги шие овие исфорсираниве. Рамо до рамо со Игуаин го предводи Наполи, на позиција лево крило има 12 голови сезонава што е одличен резултат.
Ја Шарави мислам дека никогаш не сум го ставил во рангот на Ламела, удрив лајк бидејќи моментално е таква ситуацијата како што е, а како за информација сеуште мислам дека Ламела ќе постане ѕвер играч и шампион :)

Mene ne me zabole dali e ironicen. Kao da mu e komsija i go znae od prva raka pa sere po postovi. Ne e ednas ne e dvapati i preteruva. Ako ima fakti neka kaze a ne na pamet da sere. Ne me zaboli ni ban da dobijam sto povekje nema da mu gi citam glupostite. A za toa forca mi e namesteno avtomatski sega kje go trgnam ;)
Дечкото го поштува Тоти незнам што не сфати...[DOUBLEPOST=1454499596][/DOUBLEPOST]
Ја Шарави мислам дека никогаш не сум го ставил во рангот на Ламела, удрив лајк бидејќи моментално е таква ситуацијата како што е, а како за информација сеуште мислам дека Ламела ќе постане ѕвер играч и шампион :)
Оној да не кажам што, што сите спортови ги разбира го кења, една утакмица го немаат глеано и јас уште тврдам дека Ламела ќе биде играчиште, и игра одлично сега

Таков е он, јаде гомна за најдобрите играчи во Серија А, љубомори пошо Интер нема таков и се истура врз легендите на другите клубови. Апсолутно те поддржувам, јас веќе му го пријавив постот, се надевам и ти ќе го направиш тоа.

Po postot negov i navredite sto gi upati, a neznam ti po sto svati deka go postuva ???

Брат ти пишаа погоре ироничен е дечкото, тоа као болест некоја со двојни личности. Не го напаѓај греота е, може утре ти да добиеш Иронија и да пцуеш по Тоти !!
Се поштоваме свите овде на форумов, и нема потреба да напаѓаме људи со болести ко иронија, шизофренија и тн.

Оној да не кажам што, што сите спортови ги разбира го кења, една утакмица го немаат глеано и јас уште тврдам дека Ламела ќе биде играчиште, и игра одлично сега

Добро зошто вака кукавички и индиректно ме спомнуваш без да ми реплицираш директно?..се плашиш од конверзација?..јас не знам општо што проблем имаш со мене па секаде да ми се контраш и да попуваш за работи кој не се разбираш...те имам спомнато и навредено некаде?..каков коментар е тој "Оној да не кажам шо"?..демек јас ретардиран сум?..

Ламела не само што е слаб туку и со топката неможи да се состави..Муса Дембеле и Насер Чадли делуваат како Чави и Иниеста за него..а за другите играчи да не спомнуваме..

Разбирам дека имаше мала повреда ама чоекот е мизерија за она што се предвидуваше од него..нема ниту асистенција ниту гол,ајде статистиката можеби е лажна но чоекот кога и да го гледам Тотенхем не е воопшто конкретен и ништо не прави на теренот..никаква опасност нема од него..

И друг пат не носи многу заклучоци бидејќи не ме знаеш лично за да коментираш дали ги имам гледано Тотенхем или не...

Добро зошто вака кукавички и индиректно ме спомнуваш без да ми реплицираш директно?..се плашиш од конверзација?..јас не знам општо што проблем имаш со мене па секаде да ми се контраш и да попуваш за работи кој не се разбираш...те имам спомнато и навредено некаде?..каков коментар е тој "Оној да не кажам шо"?..демек јас ретардиран сум?..

Ламела не само што е слаб туку и со топката неможи да се состави..Муса Дембеле и Насер Чадли делуваат како Чави и Иниеста за него..а за другите играчи да не спомнуваме..

Разбирам дека имаше мала повреда ама чоекот е мизерија за она што се предвидуваше од него..нема ниту асистенција ниту гол,ајде статистиката можеби е лажна но чоекот кога и да го гледам Тотенхем не е воопшто конкретен и ништо не прави на теренот..никаква опасност нема од него..

И друг пат не носи многу заклучоци бидејќи не ме знаеш лично за да коментираш дали ги имам гледано Тотенхем или не...
Намерно така напишав, пошто знаев дека ќе се најдеш, и пошто ми е кејф по малце да те пецнам. На толку потење кур и праење како да си најголем експерт за се по сите теми, си заслужил :) Не мислам дека си ретардиран, се заебаам, relax :)

Тоти е можеби најкомплетен напаѓач што играл у Серија А деценијава.Али ради гадното понашање и сељачки испади освен навивачите на Рома никој друг не го поштуе.Никад не дожиевал да му аплаудираат навијачи на ривалски клуб,ко на пример ултрасите на Лацио шо му аплаудираа на Џиџи пред некоја година.Е тоа е за мене легенда,врв што може да го достигне играч.Почит и од своите и од ривалите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom