Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе така си ја нафрли па што биде биде си рече самиот. И не го погоди точно во глава. Алекс си рипна поштено и ја закова. Е сеа што одбраната спие тоа е пошто се неспосбни натпреваров. Нема никаква врска со среќа тоа.

За мене искрено не постои среќата бидејќи тоа е измислена апстрактна појава,се што се случува се сплет на околности и овие голови што ги нарекуваш од нафрлена топка за мене се чиста случајност а не среќа..со факторот среќа наоѓаат изговори само лузерите

Нека ми простат навивачите на Интер, одсекогаш ги симпатизирам поќе од Милан ама реално само Миранда можам да го издвојам како добар/класа играч кај Интер ете и Љаич нека биди таму, све друго просек до просек, Јоветич кој местото му го фати Ихеаначо во Сити, Медел, Мело па да не прајме муабет.
Не знам кај ви се гледа дека Интер има подобар состав од Милан :toe:

И сега... Кој ќе биде трет на табелата на крајот на сезоната?

Sent from my 6036Y using Tapatalk
Милан. :icon_lol:

Има уште колку (?), 16-17 кола до крајот а тие се седум бодови позади Фиорентина. Со една добра серија од седум победи по ред ќе ги престигнат. :icon_mrgr:

Ова стварно треба да немаш поима од фудбал да го пишеш, демек ако е гол со асистенција по земја е ТОТАЛ ФУДБАЛ али ако е у воздух на среќа било.............ауу :icon_lol:

Атлетико на среќа беа шампиони и стигнаа до финале на ЛШ и оваа сезона многу среќа имаат изглеа :icon_lol:

Кај спомнав среќа..случајност и среќа исто е?..нафрлена топка меѓу гужви од 10 играчи е тоа не е знаење

Кој беше играчов од Интер шо му праеа шева на средина пред крај.
Ќе му мавале ластици после :icon_lol:
Манчини аут, Ванда Нара ин

пс.

Судијата изгубен скрос цела утакмица, нека се ебит в газ и тој.

Заслужена победа на Милан, можеби резултатот лаже малку, но Милан си изигра добро и се е ок, после 70 минута Интер се изгуби, после промашениот пенал на терен постоеше само еден тим.

Кучка ги искина на средина бе еј КУЧКА К У Ч К А !! Монтоливо и прави пети таму кај корнер знамеце е поубаво од тоа има ли ? мехехе буши си ги :icon_mrgr:

За мене искрено не постои среќата бидејќи тоа е измислена апстрактна појава,се што се случува се сплет на околности и овие голови што ги нарекуваш од нафрлена топка за мене се чиста случајност а не среќа..со факторот среќа наоѓаат изговори само лузерите
Значи ти наоѓаш изговор со зборот случајност?:D
Брат ова шо го кажуваш за нафрлени во гужва држи вода само за денешнава утакмица, има тимови кои нон-стоп вежбаат корнери и слободни, ги учат играчите каде да се постават, како да отворат простор во некоја зона каде што ќе нафрли изведувачот,а во тој момент таму да се најде некој што ќе ја чека топката.Не можеш да ми кажеш дека Стоук,Болтон на времето, еве и Атлетико даваат голови од нафрлени топки по случајност.:)
А прекини,корнери секој тим вежба, некој повеќе, некој помалце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom