- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 4.528
- Поени од реакции
- 8.342
Кој рече дека за Интер не важи?..јас или Џонтра со Стефан?..и плус не се сеќавам дека Интер постигнувал голови од нафрлени топки
Брат остај ме да уживам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој рече дека за Интер не важи?..јас или Џонтра со Стефан?..и плус не се сеќавам дека Интер постигнувал голови од нафрлени топки
Не бе така си ја нафрли па што биде биде си рече самиот. И не го погоди точно во глава. Алекс си рипна поштено и ја закова. Е сеа што одбраната спие тоа е пошто се неспосбни натпреваров. Нема никаква врска со среќа тоа.
Милан.И сега... Кој ќе биде трет на табелата на крајот на сезоната?
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Ова стварно треба да немаш поима од фудбал да го пишеш, демек ако е гол со асистенција по земја е ТОТАЛ ФУДБАЛ али ако е у воздух на среќа било.............ауу
Атлетико на среќа беа шампиони и стигнаа до финале на ЛШ и оваа сезона многу среќа имаат изглеа![]()
Педери ебете се, ама тивко пошо ќе спијам![]()
Значи ти наоѓаш изговор со зборот случајност?За мене искрено не постои среќата бидејќи тоа е измислена апстрактна појава,се што се случува се сплет на околности и овие голови што ги нарекуваш од нафрлена топка за мене се чиста случајност а не среќа..со факторот среќа наоѓаат изговори само лузерите