Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Браво, честитки за Милан, заслужено. Овие пичкиве на терен со сина боја шо се нарекуваат играчи, да им ги ебам на сите жените, умрени.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Дури не дај Балотели гол и не му извај мајца Why Always me не се важи победата :D

Прв пат ги гледам Интер сезонава, не знам дали и на други натпревари е Брозовиќ таков. Ама денес очај, како 14годишник кога ќе игра прв натпревар во општинска лига, падни - стани цело време, му се тресат нозете.

душичиња бе....а за шампиони се спремаа до пред две недели

giphy.gif

Немој само и ти да кажеш дека првиот гол беше на среќа? Ја закова со глава после нафрлена топка. Каде има среќа тука?

Па секој гол од нафрлена топка и гужва за мене е чиста случајност..не заебавај сакаш да ми кажиш дека Хонда го годеше точно Алекс во главата ?..сите знаеме како паѓаат овие голови..Атлетико Мадрид 80% од головите му се од нафрлени топки и гужви во голот..тоа се сите случајни голови

Последно уредено:
И сега... Кој ќе биде трет на табелата на крајот на сезоната?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Па секој гол од нафрлена топка и гужва за мене е чиста среќа..не заебавај сакаш да ми кажиш дека Хонда го годеше точно Алекс во главата ?..сите знаеме како паѓаат овие голови..Атлетико Мадрид 80% од головите му се од нафрлени топки и гужви во голот..тоа се сите случајни голови

Значи тоа што го зборам ја дека многу од вашите 0-1 победи се 100% на среќа, за Интер не важи ?

Балотели со Медел :icon_lol:
Никогаш нема да се промени да му ебем циганот.... :boksix:

има едкипи со дупло понетака квалитетни играчи од интер и милан па имаат некоја игра...

Тоа се основа веројатно на притисокот со кој се носат тренерите и играчите кои настапуваат за Интер и Милан дека мора да одат на победа на секој натпревар бидејќи нема логика Лацио и Виола веќе години наназад имаат подобра игра и резултати од Интер и Милан со послаби играчи..оние мочковците Калинич и Иличич во Интер да дојдат од клупа нема да станат

Па секој гол од нафрлена топка и гужва за мене е чиста среќа..не заебавај сакаш да ми кажиш дека Хонда го годеше точно Алекс во главата ?..сите знаеме како паѓаат овие голови..Атлетико Мадрид 80% од головите му се од нафрлени топки и гужви во голот..тоа се сите случајни голови
Не бе така си ја нафрли па што биде биде си рече самиот. И не го погоди точно во глава. Алекс си рипна поштено и ја закова. Е сеа што одбраната спие тоа е пошто се неспосбни натпреваров. Нема никаква врска со среќа тоа.

Значи тоа што го зборам ја дека многу од вашите 0-1 победи се 100% на среќа, за Интер не важи ?

Кој рече дека за Интер не важи?..јас или Џонтра со Стефан?..и плус не се сеќавам дека Интер постигнувал голови од нафрлени топки

Ова стварно треба да немаш поима од фудбал да го пишеш, демек ако е гол со асистенција по земја е ТОТАЛ ФУДБАЛ али ако е у воздух на среќа било.............ауу :icon_lol:

Атлетико на среќа беа шампиони и стигнаа до финале на ЛШ и оваа сезона многу среќа имаат изглеа :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom