Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој само и ти да кажеш дека првиот гол беше на среќа? Ја закова со глава после нафрлена топка. Каде има среќа тука?
Па секој гол од нафрлена топка и гужва за мене е чиста среќа..не заебавај сакаш да ми кажиш дека Хонда го годеше точно Алекс во главата ?..сите знаеме како паѓаат овие голови..Атлетико Мадрид 80% од головите му се од нафрлени топки и гужви во голот..тоа се сите случајни голови
има едкипи со дупло понетака квалитетни играчи од интер и милан па имаат некоја игра...
Не бе така си ја нафрли па што биде биде си рече самиот. И не го погоди точно во глава. Алекс си рипна поштено и ја закова. Е сеа што одбраната спие тоа е пошто се неспосбни натпреваров. Нема никаква врска со среќа тоа.Па секој гол од нафрлена топка и гужва за мене е чиста среќа..не заебавај сакаш да ми кажиш дека Хонда го годеше точно Алекс во главата ?..сите знаеме како паѓаат овие голови..Атлетико Мадрид 80% од головите му се од нафрлени топки и гужви во голот..тоа се сите случајни голови
Значи тоа што го зборам ја дека многу од вашите 0-1 победи се 100% на среќа, за Интер не важи ?
Па секој гол од нафрлена топка и гужва за мене е чиста среќа..не заебавај сакаш да ми кажиш дека Хонда го годеше точно Алекс во главата ?..сите знаеме како паѓаат овие голови..Атлетико Мадрид 80% од головите му се од нафрлени топки и гужви во голот..тоа се сите случајни голови