Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Миланези најжално е тоа што кога фанот на Фиорентина напиша дека Виола моментално е институција за Милан сите му се нафрливте, а од друга страна тој (или другиот фан пошо ги бркам сите ми се исти, а и има гласини дека еден лик е :pos: ) кога ви понуди кладба(едно шеесет пати) во промена на аватар (значи не на милион евра) нитуеден не се осмели да се клади со него за тоа кој ќе заврши погоре на табелата, Милан или Фиорентина. Тоа значи дека ви фановите два посто не верувате во Милан и дека не се кладите на обична работа промена на слика на форум, а им галамите на другите кога велат дека Милан е катастрофа и заникаде со образложение дека бил фан на Јунајтед или не ти знам што. Мислам јасно е што е работава.

Јас мислам дека сум убедливо најобјкетивен фан на темата ..иако навивам за Интер не измислувам топла вода што се однесува до мојот клуб и тврдам дека Интер моментално има многу незаслужени бодови и дека има 4 подобри екипи од Интер и дека играат лош фудбал..не знам вас што ве спречува толку да го признаете тоа за вашиот мизерен омилен клуб?...јас никаде немам напишано дека Адриано е подобар од Батистута или Виери..како вие за Инзаги..мислам не ви е тоа единствен бисер..тука имате глупости наголемо тресено кога ќе паднеа споредби на фудбалери посебно ако се работеше за некој до Милан...
И Карагер и Неста двајца светска класа дефанзивци што имаат играно против многу класа напѓачи имаа изјавена дека најтежок за чување им бил Инзаги. Ајде ние не се разбираме тропаме глупости. Ваљда и Неста И карагер го зборат истото. Го направивте Инзаги ко за Горан Мазнов да се работи тоа е проблемот.[DOUBLEPOST=1453153234][/DOUBLEPOST]
Миланези најжално е тоа што кога фанот на Фиорентина напиша дека Виола моментално е институција за Милан сите му се нафрливте, а од друга страна тој (или другиот фан пошо ги бркам сите ми се исти, а и има гласини дека еден лик е :pos: ) кога ви понуди кладба(едно шеесет пати) во промена на аватар (значи не на милион евра) нитуеден не се осмели да се клади со него за тоа кој ќе заврши погоре на табелата, Милан или Фиорентина. Тоа значи дека ви фановите два посто не верувате во Милан и дека не се кладите на обична работа промена на слика на форум, а им галамите на другите кога велат дека Милан е катастрофа и заникаде со образложение дека бил фан на Јунајтед или не ти знам што. Мислам јасно е што е работава.
Ако читаш убаво ќе прочиташ дека скоро сите пишавме дека ова е најмизирен Милан. Не знам што не ви е јасно.

И Карагер и Неста двајца светска класа дефанзивци што имаат играно против многу класа напѓачи имаа изјавена дека најтежок за чување им бил Инзаги. Ајде ние не се разбираме тропаме глупости. Ваљда и Неста И карагер го зборат истото. Го направивте Инзаги ко за Горан Мазнов да се работи тоа е проблемот.[DOUBLEPOST=1453153234][/DOUBLEPOST]
Ако читаш убаво ќе прочиташ дека скоро сите пишавме дека ова е најмизирен Милан. Не знам што не ви е јасно.
Епа тоа да, ама кога друг ќе го напише истото скокате како Конте гол кога Јуве ќе дадеше. Е тоа не го сфаќам.

Абе знам тоа и се заебавам си го имаме муабетот ние со Ширеава, ама треба да донесете некое такво правило :icon_mrgr:

Оти ќе му текне на Џонтрава можеби утре да ја стави мојата слика и ќе ме срамува по луѓето низ темиве :kuracc:
Последниот пат кога имаше ваква мода по форумов се пријавуваа, се пцуеја, дури чудно да ти стане ако на некого му е смешно, затоа прашав :D

Епа тоа да, ама кога друг ќе го напише истото скокате како Конте гол кога Јуве ќе дадеше. Е тоа не го сфаќам.

Тоа со кладењето демек заебан го прае, тоа ни ептен дебилно, и ја сум сигурен дека ќе заврши милан пред Фиоре па не се кладим, едноставно не сакам да му го дадем тоа задоволство нека плаче.
Ги исцепивмо поштено и нека сиса Вуки и нека кажуе лиглиња до утре :vozbud:

Тоа со кладењето демек заебан го прае, тоа ни ептен дебилно, и ја сум сигурен дека ќе заврши милан пред Фиоре па не се кладим, едноставно не сакам да му го дадем тоа задоволство нека плаче.
Ги исцепивмо поштено и нека сиса Вуки и нека кажуе лиглиња до утре :vozbud:

Да бе секако:pos::pos:..Марли биди сериозен те молам

Последниот пат кога имаше ваква мода по форумов се пријавуваа, се пцуеја, дури чудно да ти стане ако на некого му е смешно, затоа прашав :D

Ја воскресна модава најпаметниот член на форумов пред 2-3 месеци. :D

Овие па божем Фиорентина 20 бода бега на Милан па толку се убедени дека нема шанси да заврши пред нив, долга е сезоната уште ништо не се знае.
Единствено што се знае во моментов е дека борбата за шампионска титула ќе биде помеѓу Јувентус и Наполи

Брате пишуј си ти, ја си дадов мое мислење, кое е дека ме нервираат такви типови, што се праат свегде паметни.
Ми кажуеш овде ќе ве треснел Емполи, а твојот тим го тресна више Бурнмаут. Знаачи не е нити забеанција, нити сеир.
Значи после победа на тим што овде некој го етикетира као мизерен над тим што некој си замишљава овде дека ќе се борел за титула, и тоа доминантна победа у сваки аспект на фудбалската игра, ти овде ко теле некое се убацуеш и ми опрааш што ќе биде како ќе биде.
Ја не сум од тие што идат по други теми да се праат паметни за лајкчиња, и ти кажав овде што имам.
Нит сум ти забранил нити ќе ти забраним, едноставно не сакам такви типови и идам пасивно-агресивно што би рекол ти со такви типови

Ако сакаш да се префрлиме на Фиорентина - Милан не е проблем, ги исцепивмо онака рутински !! :icon_lol:
Вуки нека се пењае со кладбата до утре ако сака :icon_lol:
Што друго те интересира !!
Именката брат не оди во ист текст со пцуење, теле ваков таков. Така да, не ти прифаќам братство. :blablab:

Друго, ти не веруваш дека ќе ве тресне Емполи или некој друг таков лев тим? Кога Милан не е способен на Карпи и Верона да ги тепа, јас убеден сум дека барем пола од бодовите во следните три кола Милан ги губи. Толкав е капацитетот, ја тепаа Фиорентина, целта е достигната.
Трето, ќе сфатиш дека ти си теле кога ќе го препрочиташ мојот пост и ќе видиш дека во ниту една реченица не прокоментирав за Милан-Фиорентина, туку за начинот на кој им се нафливте на некои членови и славевте како да сте освоиле финале од куп чие што има не го содржи зборчето "San". :kuracc:
Четврто, мене ама ич не ми е гајле кај одиш и што коментираш. Твоја работа. Ако сакаш сподели мислење за ПЛ, Јунајтед... за што сакаш. Ќе помуабетиме се додека не се викаме телиња и не разменуваме пцовки за мајки-шајки. Не се познаваме. И како јавен форум должност ни е да ги почитуваме другите членови. Ако ми беше за лајкови ќе капев во играчница и ќе броев до 100к.

И последно,не си пасивно-агресивен затоа што не сакаш такви типови, туку затоа што те пецнав со нешто што е вистина а твоето его не можеше да го издржи тоа па експлодира.

Ајт чирио...

од друга страна тој (или другиот фан пошо ги бркам сите ми се исти, а и има гласини дека еден лик е :pos: )
jsbti.gif

:P

Фиорентина не се ништо подобри од Милан на играчки кадар, ако има некоја разлика тоа е во уиграноста/формата во досегашниот дел од сезоната. Никако не треба да се сметат за институција во споредба со Милан. На крај нема ни во топ 5 да завршат Фиорентина.

Именката брат не оди во ист текст со пцуење, теле ваков таков. Така да, не ти прифаќам братство. :blablab:

Друго, ти не веруваш дека ќе ве тресне Емполи или некој друг таков лев тим? Кога Милан не е способен на Карпи и Верона да ги тепа, јас убеден сум дека барем пола од бодовите во следните три кола Милан ги губи. Толкав е капацитетот, ја тепаа Фиорентина, целта е достигната.
Трето, ќе сфатиш дека ти си теле кога ќе го препрочиташ мојот пост и ќе видиш дека во ниту една реченица не прокоментирав за Милан-Фиорентина, туку за начинот на кој им се нафливте на некои членови и славевте како да сте освоиле финале од куп чие што има не го содржи зборчето "San". :kuracc:
Четврто, мене ама ич не ми е гајле кај одиш и што коментираш. Твоја работа. Ако сакаш сподели мислење за ПЛ, Јунајтед... за што сакаш. Ќе помуабетиме се додека не се викаме телиња и не разменуваме пцовки за мајки-шајки. Не се познаваме. И како јавен форум должност ни е да ги почитуваме другите членови. Ако ми беше за лајкови ќе капев во играчница и ќе броев до 100к.

И последно,не си пасивно-агресивен затоа што не сакаш такви типови, туку затоа што те пецнав со нешто што е вистина а твоето его не можеше да го издржи тоа па експлодира.

Ајт чирио...

Никој не слави победа над Фиоре ко да сме освоиле лш, туку е пецкање за виолетовите уште од Пипо > Батистута и особено од ко брцна гол Мексес во 100та минута во последно коло и ја турна Фиорентина надвор од место за лш.
Затоа и толкава огорченост кон миланезите кај овај мадафакеро шо се клади со сите.

Еве идеја за анкета, кој ќе заврши како подобро пласиран, Милан или Фиорентина, и завршете со дискусијата.
Со нетрпение го чекам дербито, Јуве - Рома, да видиме како ќе изигра Рома со Спалети против Јувенташите.Редно е некој да им ја прекине серијата :D:D

Фановиве на Фиорентина ги нема ги нема ама кога ќе се појават на темава лом праат:) сепак лепакот фали:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom