R
red.devil
Гостин
Толку ли не ти фаќа црепката да разбериш дека праиме муабет само. Океј, Манчестер е тиња и што сега? Ти порасна курето? Ќе се префрлиме на Фиорентина - Милан или уште ќе одиш пасивно-агресивно и ќе ми кажуваш дали имам право да пишам за други тимови или не? Дали си свесен колку смешно звучиш? Резонирање како првооделенц, буквално.Брате, има разлика, ако се изземат неколку дечишта углавном мие фановите на Милан само реални за нашата ситуација, по нереални сте вие.
Тимот ви е малце подобар, и само и само поради Хандановиќ вие ги имате тие бодови предност и сте на таа позиција што сте, еве у последно време формата не ви е сјајна, па да не биде за 2-3 кола да ве нема нигде.
Ја одувек сум викал дека сезонава ни е ебана, и дека ќе треба уште 2-3 трансфер периоди и уште 3-4 ромањолевци и баковци за да бидемо тим ко што треба, што се заебавамо од време на време ја, ти џонтра пупоне тоа е друг муабет.
Ми кажуеш фрлија пари на глупости а вие дадовте 40 милиони за кондомија ( фала ви) што не може да иде душава, уствари може шо би рекол Џонтра има голем чекорали освен тој чекор друго ништо нема, па парете Милан ги фрли на Бака и Ромањоли, кои до сега ми седат како одлично фрлени пари, проблемот на Милан е што како што кажав треба уште неколку такви играчи, пошто многу ѓубре има у тимот.
Адриано е земен 8 милиона продаден 14, бало е за 0, једино Бертолачи али он у задње време исто добри игри прикажува.
А мене не ми е проблем што е Милан слаб, туку проблем ми е што дечкото се прае паметен а тимот негов е поголема мизерија, па ја не трчам у тема за премиер лига да се фатим со навијачиве на арсенал и да се праем паметен како е манчестер ќор и дал 80 милиона за играч што е рамо до рамо со Трајковски од Палермо по учинок сезоанва
Разбираш, ме нервираат такви ликови, Вуки е ок дечко, за Фиорентина навија, напатен цел живот, најголем доживљај у животот му е кој тимот му завршил 3 место на табела, и сеа Милан е слаб и може да се забеава да се курчи, ама вакви сателити од страна ми идат на живци, ко оној од Арсенал што ве дупеше вас, исто реагиравте ако памтиш !!![]()
И уште не сфаќам на кој начин тоа што Манчестер е лош ми забранува да критикувам други тимови...