Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Брате, има разлика, ако се изземат неколку дечишта углавном мие фановите на Милан само реални за нашата ситуација, по нереални сте вие.
Тимот ви е малце подобар, и само и само поради Хандановиќ вие ги имате тие бодови предност и сте на таа позиција што сте, еве у последно време формата не ви е сјајна, па да не биде за 2-3 кола да ве нема нигде.
Ја одувек сум викал дека сезонава ни е ебана, и дека ќе треба уште 2-3 трансфер периоди и уште 3-4 ромањолевци и баковци за да бидемо тим ко што треба, што се заебавамо од време на време ја, ти џонтра пупоне тоа е друг муабет.
Ми кажуеш фрлија пари на глупости а вие дадовте 40 милиони за кондомија ( фала ви) што не може да иде душава, уствари може шо би рекол Џонтра има голем чекор :icon_lol: али освен тој чекор друго ништо нема, па парете Милан ги фрли на Бака и Ромањоли, кои до сега ми седат како одлично фрлени пари, проблемот на Милан е што како што кажав треба уште неколку такви играчи, пошто многу ѓубре има у тимот.
Адриано е земен 8 милиона продаден 14, бало е за 0, једино Бертолачи али он у задње време исто добри игри прикажува.
А мене не ми е проблем што е Милан слаб, туку проблем ми е што дечкото се прае паметен а тимот негов е поголема мизерија, па ја не трчам у тема за премиер лига да се фатим со навијачиве на арсенал и да се праем паметен како е манчестер ќор и дал 80 милиона за играч што е рамо до рамо со Трајковски од Палермо по учинок сезоанва :icon_lol:
Разбираш, ме нервираат такви ликови, Вуки е ок дечко, за Фиорентина навија, напатен цел живот, најголем доживљај у животот му е кој тимот му завршил 3 место на табела, и сеа Милан е слаб и може да се забеава да се курчи, ама вакви сателити од страна ми идат на живци, ко оној од Арсенал што ве дупеше вас, исто реагиравте ако памтиш !! :)
Толку ли не ти фаќа црепката да разбериш дека праиме муабет само. Океј, Манчестер е тиња и што сега? Ти порасна курето? Ќе се префрлиме на Фиорентина - Милан или уште ќе одиш пасивно-агресивно и ќе ми кажуваш дали имам право да пишам за други тимови или не? Дали си свесен колку смешно звучиш? Резонирање како првооделенц, буквално.

И уште не сфаќам на кој начин тоа што Манчестер е лош ми забранува да критикувам други тимови... :pos:

Си замина најдобриот дефанзивец во лигата :(
@Ilumious одма нареди му на овој да ја тргне сликава, па повеќе од три години ја носам со тоа сметам дека автоматски треба ексклузивно право да се добива на користење и некој друг ако сака треба дозвола да побара.

Најако е тоа што ги заебаваат јувенташите како тоа си ги сметале нивните играчи најдобри на своите позиции,а од друга страна тврдеа дека Инзаги бил подобар од Батистута..па таква глупост за да напишиш треба искрено појма да немаш од фудбал па колку сакаш биди субјективен
Џони, ти еднаш пиша дека Милито бил пред Инзаги...

Значи ќе има кладба или нема да има? Да го викнеме Хан да ви помогне лиглињаааа??? :D

Чек да заврши преодниов рок :icon_lol:

Добро Стефан многу сте подобри, најдобри сте у млечниот пат, и ќе ми кажуеш овде после ти за реалност и за пристрасност, колку поени на пука среќа освоивте, со голои у 96-ти минути и ради св.Самир ќе видеше колку сте подобри, али не е проблем, долга е сезоната, појќе што би рекол другар ти од манчестер, букмаркси за мене :)

@Ilumious одма нареди му на овој да ја тргне сликава, па повеќе од три години ја носам со тоа сметам дека автоматски треба ексклузивно право да се добива на користење и некој друг ако сака треба дозвола да побара.

giphy.gif

Не знам дали се заебаваш или не ама нема такво правило де, таа не е ексклузивно твоја :D кој сака може чиј сака аватар да носи :)

ајдееее што сте расправале поназад, според логикава на некои фанови овде само фан клуб Барса и Баерн смеат да критикуваат други тимови оти им мелат све екипите. Не бидете крај бејбис бе.

:pos:
А ја мислев ти пиша.

Џони, ти еднаш пиша дека Милито бил пред Инзаги...

Па уште тврдам дека Милито е пред Инзаги..и тоа објаснав многу добро зошто мислам дека е така..како тренер искрено да бираш меѓу двајцата во прајмот треба да ти фали нешто да го одбериш Инзаги па како сака нека ти е склопен или скоцкан тимот..Милито да играше во тој Милан што играше Инзаги ќе имаше трипати повеќе голови од него постигнато но ете немаше таква среќа и околности како него што не значи дека е послаб

Па уште тврдам дека Милито е пред Инзаги..и тоа објаснав многу добро зошто мислам дека е така..како тренер искрено да бираш меѓу двајцата во прајмот треба да ти фали нешто да го одбериш Инзаги па како сака нека ти е склопен или скоцкан тимот..Милито да играше во тој Милан што играше Инзаги ќе имаше трипати повеќе голови од него постигнато но ете немаше таква среќа и околности како него што не значи дека е послаб
Не бе не 3 пати. 10 пати. Ич ти не си пристрасен.

Не знам дали се заебаваш или не ама нема такво правило де, таа не е ексклузивно твоја :D кој сака може чиј сака аватар да носи :)

ајдееее што сте расправале поназад, според логикава на некои фанови овде само фан клуб Барса и Баерн смеат да критикуваат други тимови оти им мелат све екипите. Не бидете крај бејбис бе.
Абе знам тоа и се заебавам си го имаме муабетот ние со Ширеава, ама треба да донесете некое такво правило :icon_mrgr:

Оти ќе му текне на Џонтрава можеби утре да ја стави мојата слика и ќе ме срамува по луѓето низ темиве :kuracc:

Чек да заврши преодниов рок :icon_lol:

Добро Стефан многу сте подобри, најдобри сте у млечниот пат, и ќе ми кажуеш овде после ти за реалност и за пристрасност, колку поени на пука среќа освоивте, со голои у 96-ти минути и ради св.Самир ќе видеше колку сте подобри, али не е проблем, долга е сезоната, појќе што би рекол другар ти од манчестер, букмаркси за мене :)
Ја не викам дека сме најдобри ние, него дека сме подобри од Милан. Интер само со Аталанта даде у 93 гол, а против Лацио и Сасуоло го прими во тие минути, чисто информативно. Не дека Интер не тепаше некои текми со лоша игра, далеку од тоа, ама ако глеаш така па и Милан од тие што ги тепаше колку му беа со апла добра игра, да ги надигра противниците?

Јас и после 5-0-0 на стартот, и на крајот на 2015 викав дека со топ 3 сум задоволен сезонава. На страна тие заебанциите за титула, што ги дупевме Јувенташите, тоа секако за спрдња си е. Јасно ми е дека Интер се уште нема скроз комплетен тим, фалат бекови, фали креативец, значи има уште да се средува, ама кога ќе споредам со ланската сезона и на што ни личеше тимот тогаш, а на што ни личи сега, морам да бидам задоволен. Само да не заебе работа Манчио и да заврши 4 или 5, ќе биде ебана работата тогаш.

Толку ли не ти фаќа црепката да разбериш дека праиме муабет само. Океј, Манчестер е тиња и што сега? Ти порасна курето? Ќе се префрлиме на Фиорентина - Милан или уште ќе одиш пасивно-агресивно и ќе ми кажуваш дали имам право да пишам за други тимови или не? Дали си свесен колку смешно звучиш? Резонирање како првооделенц, буквално.

И уште не сфаќам на кој начин тоа што Манчестер е лош ми забранува да критикувам други тимови... :pos:

Брате пишуј си ти, ја си дадов мое мислење, кое е дека ме нервираат такви типови, што се праат свегде паметни.
Ми кажуеш овде ќе ве треснел Емполи, а твојот тим го тресна више Бурнмаут. Знаачи не е нити забеанција, нити сеир.
Значи после победа на тим што овде некој го етикетира као мизерен над тим што некој си замишљава овде дека ќе се борел за титула, и тоа доминантна победа у сваки аспект на фудбалската игра, ти овде ко теле некое се убацуеш и ми опрааш што ќе биде како ќе биде.
Ја не сум од тие што идат по други теми да се праат паметни за лајкчиња, и ти кажав овде што имам.
Нит сум ти забранил нити ќе ти забраним, едноставно не сакам такви типови и идам пасивно-агресивно што би рекол ти со такви типови

Ако сакаш да се префрлиме на Фиорентина - Милан не е проблем, ги исцепивмо онака рутински !! :icon_lol:
Вуки нека се пењае со кладбата до утре ако сака :icon_lol:
Што друго те интересира ??

Игуаин сезонава е класа над сите други шпицови во Серија А.
значи Дибала е Бог во лигата и неспоредлив со останатите :icon_lol:

чекај сега кога веќе е ставен притисокот врз Наполи да се биде или не кој брука ќе биде Игуаин (кип мај ворд ;) )

Не бе не 3 пати. 10 пати. Ич ти не си пристрасен.

Јас мислам дека сум убедливо најобјкетивен фан на темата ..иако навивам за Интер не измислувам топла вода што се однесува до мојот клуб и тврдам дека Интер моментално има многу незаслужени бодови и дека има 4 подобри екипи од Интер и дека играат лош фудбал..не знам вас што ве спречува толку да го признаете тоа за вашиот мизерен омилен клуб?...јас никаде немам напишано дека Адриано е подобар од Батистута или Виери..како вие за Инзаги..мислам не ви е тоа единствен бисер..тука имате глупости наголемо тресено кога ќе паднеа споредби на фудбалери посебно ако се работеше за некој до Милан...

Ја не викам дека сме најдобри ние, него дека сме подобри од Милан. Интер само со Аталанта даде у 93 гол, а против Лацио и Сасуоло го прими во тие минути, чисто информативно. Не дека Интер не тепаше некои текми со лоша игра, далеку од тоа, ама ако глеаш така па и Милан од тие што ги тепаше колку му беа со апла добра игра, да ги надигра противниците?

Јас и после 5-0-0 на стартот, и на крајот на 2015 викав дека со топ 3 сум задоволен сезонава. На страна тие заебанциите за титула, што ги дупевме Јувенташите, тоа секако за спрдња си е. Јасно ми е дека Интер се уште нема скроз комплетен тим, фалат бекови, фали креативец, значи има уште да се средува, ама кога ќе споредам со ланската сезона и на што ни личеше тимот тогаш, а на што ни личи сега, морам да бидам задоволен. Само да не заебе работа Манчио и да заврши 4 или 5, ќе биде ебана работата тогаш.

Kako за кого :icon_lol:[DOUBLEPOST=1453152918][/DOUBLEPOST]
И ај да не испадне дека му изигравам дрвен адвокат на Ред Девил, али што има врска што Манчестер губел од Борнмут и компанија со неговото мислење околу Милан? Еве и јас мислам дека Манчестер игра мизерно сезонава, па верувам ако го пишам тоа нема да ми каже иди глеј си го твојот Интер во таа твојата мизерна лига. Мислам не сфаќам што имате фрка со тоа ако пише некој што не е фан на клуб од Серија А? Со Факе се заебаваме цело време, никад го немам сфатено сериозно, а веројатно ни он. Добар хумор има, затоа и таквите “препукувања“. Значи не ме јеби апла се глеа коа некој член е амебовиден, а ѓаволов секако не е таков.

Брат ти барем знаеш дека ја примам заебанции и сеир на моја сметка, проблемот е што типов доаѓа овде после најдобрата утакмица на милан сезонава, и се прае паметен ми кажуе гачке и ми паламуди овде што допрва ќе се дешаа.
Да имаше заебанции и ред такви работе океј, ама ме ваѓаа од такт ове дежурни паметњаковичи по форумиве што лајкчињата им го праа животот подобар !!

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom