Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.937
- Поени од реакции
- 90.036
Се напуни темава дечурлана,да му се згади на чоек и калчо и се у пм
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Рече човекот кој му ставаше лајкови на Фарко Уфо...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се напуни темава дечурлана,да му се згади на чоек и калчо и се у пм
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ХехехеххехеРече човекот кој му ставаше лајкови на Фарко Уфо...
![]()
Кога ги споредија Мората и Игуаин споредбата одеше вака некако. Игуаин>Мората. Јас како што знам ова значи дека Игуаин е појак од Мората. Е сега ако 10 луѓе се вклучиле во таа дискусија и еден ако кажал Мората>Игуаин тогаш тој еден член ниту е репер, ниту е основа за "вие јувенташите сте необјективни". Овде ти настапува генерализацијата која ја користиш во 90% од случаевите. Истото и за Бонучи или било што друго. Па Бонучи е најомразен играч во нашиот фан клуб, секој втор меч го пцуеме до 10то колено и назад. Од дваесетина ако сме во фан клубот и еден ако напишал дека Бонучи треба да е во тимот на годината, а другите 19 се нервираат кога ќе го видат во прв тим тогаш ти сам претпостави си што треба да земаш за основа.Како може да зборам на памет ако земам предвид мислења на други?
Точно да, не сум ја предодреден. Нигде не ни реков дека сум божји пратеник за да судам објективност и необјективност.
Поентата е што ти ме сфаќаш така, секое мое мислење те наведува на тоа дека генерализирам.
Ама ајде кога искочи некој да ги спореди Мората и Игуаин, Бонучи у идеален тим на сезона,или да рече дека сега е поквалитетно италијанското од што е било пред 10 години и ред други глупи тези...
Да речам дека Бонучи треба да биде у тим на година, тоа само човек кој нема допир со реалноста може да го каже. Секако не сте сите такви.
Хехехеххехе
Не си нормален...
Разгледај кај нас у фан клуб кој најмногу се контраше со детето,мислам септември месец беше коа се појави на форумов![]()
Ај да не се расфрлаш со курови многу да ја завршиме тука дискусијата,да не искочи од контрола.Што кур ме интересира што сте правеле со Уфо во фан клуб Интер... зборам за темава, досетките на лепакот и лајк4ињата што му ги ставаше
[emoji14]ipi:
Jас нит сум оспорил нити се осмелвам да оспорам успех на било кој клуб во било ко е време пошто ептен многу фактори влијаат во смисла како е постигнат тој успех нити сакам да мерам такви глупости. Јас нит спомнав ни Милан нит Интер тоа ми е муабетотНе ви одам контра, не сум ја џонтра.
Се убаво и тролање и курчење разбирам, фала богу реално си газите задње време, но некад треба да се тргнат боите на клубот и да се биде реален. Тоа ми е муабетот.
Иначе, еве Милан го споменавте у смисла на тоа колкав бил тогаш квалитетот, они освоија ЛШ една година по светското каде што Италија освои, и тоа составена скроз од играчи кои играат у домашно првенство. И бјанконерото ми вика поквалитетно било натпреварувањето!?!?!? Пошто fuck logic.
А тоа со коефициентите ви е најглупиот можен аргумент што може да го имате. Као, не сме освоиле ЛШ 1000 години, ама го одржуваме коеф.
Чисто за споредба,Знаеш шо ќе беше муабетот да Интер/Милан стигнеше до финале ко вас лани? На куров ќе се качевте со муабети "лесни противници ни се паднале, со осакатен Дортмунд и намускули против монако сте прошле", ете така вие ќе настапевте. Пошто сте такви. А ние останативе прилично со респект ви пристапуваме кон тој ваш (релативен) успех.
Доста машки од твоја страна со постот, со оглед на тоа што сеуште не е ни полувремеЗабраев да го поздравим Монтела тренериштето![]()
Доста машки од твоја страна со постот, со оглед на тоа што сеуште не е ни полувреме![]()
Ејјј да беееАло Франкфурт, Монтела е моментално тренер на Сампдорија, а тие денес изгубија од Карпи...