Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се напуни темава дечурлана,да му се згади на чоек и калчо и се у пм

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Рече човекот кој му ставаше лајкови на Фарко Уфо...

:kafence:

Рече човекот кој му ставаше лајкови на Фарко Уфо...

:kafence:
Хехехеххехе
Не си нормален...
Разгледај кај нас у фан клуб кој најмногу се контраше со детето,мислам септември месец беше коа се појави на форумов ;)

Како може да зборам на памет ако земам предвид мислења на други?
Точно да, не сум ја предодреден. Нигде не ни реков дека сум божји пратеник за да судам објективност и необјективност.
Поентата е што ти ме сфаќаш така, секое мое мислење те наведува на тоа дека генерализирам.
Ама ајде кога искочи некој да ги спореди Мората и Игуаин, Бонучи у идеален тим на сезона,или да рече дека сега е поквалитетно италијанското од што е било пред 10 години и ред други глупи тези...

Да речам дека Бонучи треба да биде у тим на година, тоа само човек кој нема допир со реалноста може да го каже. Секако не сте сите такви.
Кога ги споредија Мората и Игуаин споредбата одеше вака некако. Игуаин>Мората. Јас како што знам ова значи дека Игуаин е појак од Мората. Е сега ако 10 луѓе се вклучиле во таа дискусија и еден ако кажал Мората>Игуаин тогаш тој еден член ниту е репер, ниту е основа за "вие јувенташите сте необјективни". Овде ти настапува генерализацијата која ја користиш во 90% од случаевите. Истото и за Бонучи или било што друго. Па Бонучи е најомразен играч во нашиот фан клуб, секој втор меч го пцуеме до 10то колено и назад. Од дваесетина ако сме во фан клубот и еден ако напишал дека Бонучи треба да е во тимот на годината, а другите 19 се нервираат кога ќе го видат во прв тим тогаш ти сам претпостави си што треба да земаш за основа.

Па какви капци има од вашиот фан клуб и од Интер, па никој не рекол "миланезите и интерашите такви и онакви сте".

Хехехеххехе
Не си нормален...
Разгледај кај нас у фан клуб кој најмногу се контраше со детето,мислам септември месец беше коа се појави на форумов ;)

Што кур ме интересира што сте правеле со Уфо во фан клуб Интер... зборам за темава, досетките на лепакот и лајк4ињата што му ги ставаше

:pipi:

Што кур ме интересира што сте правеле со Уфо во фан клуб Интер... зборам за темава, досетките на лепакот и лајк4ињата што му ги ставаше

[emoji14]ipi:
Ај да не се расфрлаш со курови многу да ја завршиме тука дискусијата,да не искочи од контрола.
Те ценам како форумџуја,нејќам да се отераме...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Не ви одам контра, не сум ја џонтра. :D

Се убаво и тролање и курчење разбирам, фала богу реално си газите задње време, но некад треба да се тргнат боите на клубот и да се биде реален. Тоа ми е муабетот.

Иначе, еве Милан го споменавте у смисла на тоа колкав бил тогаш квалитетот, они освоија ЛШ една година по светското каде што Италија освои, и тоа составена скроз од играчи кои играат у домашно првенство. И бјанконерото ми вика поквалитетно било натпреварувањето!?!?!? Пошто fuck logic.
А тоа со коефициентите ви е најглупиот можен аргумент што може да го имате. Као, не сме освоиле ЛШ 1000 години, ама го одржуваме коеф.

Чисто за споредба,Знаеш шо ќе беше муабетот да Интер/Милан стигнеше до финале ко вас лани? На куров ќе се качевте со муабети "лесни противници ни се паднале, со осакатен Дортмунд и намускули против монако сте прошле", ете така вие ќе настапевте. Пошто сте такви. А ние останативе прилично со респект ви пристапуваме кон тој ваш (релативен) успех.
Jас нит сум оспорил нити се осмелвам да оспорам успех на било кој клуб во било ко е време пошто ептен многу фактори влијаат во смисла како е постигнат тој успех нити сакам да мерам такви глупости. Јас нит спомнав ни Милан нит Интер тоа ми е муабетот :D

Едноставно неможам и не ни сакам да се замарам со речено/сторено на форумов сите сме откачени на овај или онај начин само @Џонтра Волта и @Stefan-kobe се светци :D :D

А за Бонучи/Пике/Барзаљи уште тврдам дека поќе заслужија да се во тимот на годината него Рамос и Силва.

Рома пак кикснала.

Редно е да се брка Гарсија мислам, не оди вака :coffee:

Забраев да го поздравим Монтела тренериштето :icon_lol:

Доста машки од твоја страна со постот, со оглед на тоа што сеуште не е ни полувреме :icon_lol:

Ало Франкфурт, Монтела е моментално тренер на Сампдорија, а тие денес изгубија од Карпи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom