- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
За разлика од вас и Милан, ние бар имаме тутула во период на криза... каква-такваЕве Милан сега го има тој период, а и Интер, Јуве го имаше од 2005 до 2010 итн итн.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За разлика од вас и Милан, ние бар имаме тутула во период на криза... каква-такваЕве Милан сега го има тој период, а и Интер, Јуве го имаше од 2005 до 2010 итн итн.
Прво Малдини му поклони гол на Мартинс и после Калон што утна на 1-1 мајко милаВо 2003 игравме 1/2 финале кога Калон промаши зицер што не се промашува на 1-1 во вториот натпревар,а во 2005 се сретнавме во 1/4 финале каде Милан беше подобрата екипа ,на домашен терен славеа 2-0 а на реваншот имаа водство од 0-1 и навивачите на Интер направија прекин кога го погодија Дида со бакла...
Абе види сега Син Стратев бадијала е да се правиме чесни и да велиме дека очекувавме Интер да биде прв после 15 кола, кога реално тоа не беше така. Како полани Рома кога имаше 10 победи во првите 10 кола, бомбастичниот дрогираш се исфрли со муабет дека се очекувало тоа, па Џонтра го искрши од сеирти повеќе интер си го глеал од мене бе.
И куроф ми што се на среќа, тој со Торино која среќа е жити све, или па снаодливоста на икарди у шеснаестерец. Инаку со Џенова реално миниму 2 гола предност требаа да имат, среќата у голот не ја глеам, може Перин згреши ок, али центар шутот беше предобар а тие топки се доста сјебани за било кој голман, башка што Перин е еден од најперспективните голмани моментално во Италија у пакет со средношколецов у Милан
Многу потсеќате на нас, фановите на Милан такоџе, сезоната кога Конте прв пат стапна у Јуве ко тренер.
Ке оставам периодов да помине ама после последниве 3 натпревари мислам дека нивото на игра е подигнато 2 скалила минимум кога Интер се во прашање, пример кај Наполи никад не изиграле ко што изиграа сеа, никад, или стигале до килави бодови без буквално ниту една шанса асална, или губеле, сеа со играч помалце им ебаа матер, штета не и резултатски али јебига, фудбал, Џенова и Фросиноне ги утепаа, сеа јесда се тиња тимови ама па со колку тиња тимови нула игра имаа, да не набројувам.
Сменет е системот, шанса добива Љаич кој во моментов е у топ 5 фудбалери у Италија според начинот на игра и форма што ја има, а и квалитет, и Манчини не е селски тренер и докажан лузер, си има шампионско сиви колку и ја да го нејќам, така да со сигурност да каже некој дека ке потонат е глупо, башка што Јануари дополнително ке се засилат сигурно, мубаетот ми е дека полека но сигурно може да се смета на Интер ко посериозен конкурент за титулата, далеку се од најсериозен, ама со вакво темпо до крајов на годинава, и јануари некаде, може и да истапат у пол позиција на тој план на фаворити.
Штета само братот Шаќири што си отиде, на овој тим ке легнеше убаво али го избркаа најверојатно ради Станкович, да се паметни и Икарди би го продале за 40ка минимум и би направиле ебење од тим, зашто Манчини ако за нешто го бива, тоа е за носење на квалитетни играчи за тим ко Интер, драстично се смени трансфер работењето у клубов откако он дојде, исто и Аусилио, нецела година е тука а веќе тимот е тотално различен од оној лани што ја почна сезонава, и у секој сегмент подобро функционира.
И Фреи отиде у мировина.Извинете за офф...
Лука Тони ќе се пензионира на крајот од сезоната.
Продолжете со дискусијата
Па та преку кур!Види го Цобе ме пишалГо сквернавиш името на овој што ми е на аватар алоооооо, срамота е
![]()
Епа јас ти дадов неколку факти за Монтела, што направил човекот во просечен тим со годишен биџет колку што во Милан е купен рецимо Бака. На Михајлович, еве му солиден тим кога дојде, ете му МИЛИОНИ, му направија неколку значајни инвестиции. Неможам со сигурност да тврдам кога би бил Монтела што би било, ама бар играта сигурно би била по стабилна и нема еден Капри кои дошол без гаќи во Серија А како дебитант (ако не се лажам) да им игра пресинг и да им дозволи во првите 20 мин да ги стиснат и половина да не поминат Милан. Михајлович е умислен со некој стари принципи на работа што се применувале уште во Југославија, дека со некој строг пристап ќе биде авторитет во тимот, а дека играчите ќе гинат на терен за него. Така беше и во Фиоре, глумеше лабуд, тимон незнаеше кај тере, распашана команда...Вуки, брате никој од нас не рече дека е Михајловиќ добар тренер
Али реално ни Монтела филмашот не е многу многу добар тренер![]()
Пу пу, не го сквернавам името на играчиштето, туку те дупам тебе што на 20 и шукадар години имаш ник кој би одговарал на 6то одделенецВиди го Цобе ме пишалГо сквернавиш името на овој што ми е на аватар алоооооо, срамота е
![]()
Не се мења тоа брате, и меилот ми е таков, кој ги ебе никад не го мењам.Пу пу, не го сквернавам името на играчиштето, туку те дупам тебе што на 20 и шукадар години имаш ник кој би одговарал на 6то одделенец![]()