Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе зашто сте такви лицемери бе?Треба ли да барам постови како се кезевте и како не дупевте дека сме јаделе 4 комада од фиорентина?Или сеа боли,тогаш интересно беше?100 стапа по туѓ грб се малку знам!
А тебе @Џони Вајсмилер на тоа а 1-0 а 7-0 прекинав да те читам.Ако ти е целта да собираш лајкови од романистити,ондак терај
А целиов овој муабет е уствари едно продолжение на мојата дискусија со еден романист тука на кој најкултурно му кажав дека Рома никад нит била,нит ќе биде клуб за ЛШ.И дека милан интер и јувентус секогаш пружале повеке таму,па и кога имале 5 пати послаби состави од овој на рома.
Он нормално се контраше со мене,за после 15 минути бате борисов да им даде 3 комада у едно полувреме.

Последно уредено:
Да сакам Милан да настапува у ЛШ само колку да прими 7 парчиња од Барса и 6 од рецимо Баерн?

Ало бе, пораз од 1-0 од Минхен би ме уништил а не па 6 комада од нив.

Доека не ми средат асален тим и сфе тоа нека си играат на Свети Никола купови, неќам пациентите Баерн да ми се изживуваат над Милан.

Значи јебига се дешава. А срамота е што Јуве изгуби од Удинезе дома? Или од Сасуоло? Или Барса од Атлетик Билбао 4-0 или 4-1 незнам колку беше... све е сплет на околности, во овој случај конкретно се работи за Барселона, не за некој друг тим. Плус Рома одбранаа им е за никаде, види колку гола примиа во 5 натпревари. 16 милсам дека се. Зборот ми е дека правите голема фама од нешто што реално би можело да се очекува, а во никој случај неможе да се каже еј СРАМОТА Е. И споредбите со Барселона пред неколку години наназад и сега, пошто гледам набројувате кој све ја победил БАрса и успеал да се држи на некое ниво... па Барса од година во година е све појака и појака и доведено им е играта до перфекција. Плус не заборавај од пред неколку години ги имаат Нејмар и Суарез во споредба со тој тим на Барса пред 3-4 год.
Ама тогаш ги имаа Анри и Ибрахимовиќ. :icon_lol:

Бреееееј стварно, некои толку се потресоа за Рома демек којзнае што се дешава на темава. Па Виола кога ни акна 4 комада урлаше темава на сите страни, оправдано секако. Да не сакате медал да им дадеме на Рома и нејзините навивачи за дебаклот вчера? Кој ги ебе, не сум им јас крив што секоја година си имаат по еден џелат во ЛШ што им рока по 6-7 комада. :D

Интер и Милан ако играат ЛШ нема да се посрамотат бидејќи ќе се бранат со сите назад и повеќе од 3 парчиња не верувам да примат,а Рома не отстапува од својот офанзивен и напаѓачки стил без разлика против кој игра што е сепак за респект иако погрешно....голем дел од членовите тука што се фанови на Јувентус,Интер и Милан тоа го знаат дека е така но сепак први се да искоментираат како тоа Рома се резилела во ЛШ а всушност пораз си е пораз..дали со 1-0 или 7-0 пак исто се рачуна..

Како и да е подобро е да примаш по 5-6 парчиња во ЛШ отколку воопшто да не настапуваш..јас не знам од каде оваа смелост на фановите на Интер и Милан да коментираат и да се ситат на Рома кога немаат никакво лице и интегритет така да се подсмеваат...во ред е да искоментираш ама да се ситиш?..јас на пример очајно посакувам Интер да настапува во ЛШ па колку сака нека се резилат,отколку да бидат во ваква статус кво ситуација 7-8 место..
Ок сите знаеме подобро е играњето во ЛШ и дека носи пари, дека моментално била која екипа со толкава разлика би изгубила од Барселона и Баерн, а коментарите се мавање сеир, заебанција за да е поинтересна темата. :icon_lol:

Мене ич не ми смета сеирот, реков свесно ја рчнав ситуацијата со купот знаејќи дека после Барса може да ни ја дупне главата, ама Џони е во право, побитно ни е тоа што пролаз во 1/8 финале е на подвидок, а тоа значи нови 15-тина милиони кои одлично би ни дошле и таквите пари ќе ни бидат битни се додека не заиграме на сопствен стадион.. Оваа Рома напредува, но бавно ради тоа фифа фер плеј правило и ради тоа што американциве не се шеици.. Се оди полека но стабилно.. Освен ограничената финансиска моќ на америте и она глупо правило трет проблем е што заглавивме со Руди Гарсија, ама затоа управата не паси трева, убаво му е нацртано, доколку не освои Скудето го бркаат, има варијанта и доколку освои Скудето да биде избркан..

Одат бавно работите, но јас секоја година гледам напредок во играчкиот кадар на овој тим, моќта да задржи играч и секако во финансиите, па се надевам уште наредната година ќе имаме тим со тренер барем колку толку да парира на кремот во Европа

Мене ич не ми смета сеирот, реков свесно ја рчнав ситуацијата со купот знаејќи дека после Барса може да ни ја дупне главата, ама Џони е во право, побитно ни е тоа што пролаз во 1/8 финале е на подвидок, а тоа значи нови 15-тина милиони кои одлично би ни дошле и таквите пари ќе ни бидат битни се додека не заиграме на сопствен стадион.. Оваа Рома напредува, но бавно ради тоа фифа фер плеј правило и ради тоа што американциве не се шеици.. Се оди полека но стабилно.. Освен ограничената финансиска моќ на америте и она глупо правило трет проблем е што заглавивме со Руди Гарсија, ама затоа управата не паси трева, убаво му е нацртано, доколку не освои Скудето го бркаат, има варијанта и доколку освои Скудето да биде избркан..

Одат бавно работите, но јас секоја година гледам напредок во играчкиот кадар на овој тим, моќта да задржи играч и секако во финансиите, па се надевам уште наредната година ќе имаме тим со тренер барем колку толку да парира на кремот во Европа
6

Sent from my D2403 using Tapatalk

Вашите коментари никогаш не болеле, а нема ни да болат. Никој не ви забранил да се дупчите. Имате материјал повелете. :sekc:
Ама смешни сте со вашите муабети секоја година, не знам што и сл.
А кога до лани ви перкаа сасуоловци по 4 комада никому ништо.
Интер во Серија А
2014/15 4-1 од отепаните Каљари и 4-2 од Рома = 2 покера
2013/14 4-2 од Наполи на Крофната и 0-3 од Рома = 1 покер
2012/13 3-4 од Аталанта, 2-5 од Удинезе и 4-1 од Виола = 2 покера и 1 петарда :pipi:
2011/12 4-3 од Палермо и 4-0 од Рома = 2 покера и т.н.
За оваа имавте бонус од Виола, ама не се број сеуште чекаме да заврши можи и некоја петарда да пукни. :D

За Милан не сакам ни да барам од причина што ми е жал кога ги гледам. Со Миха тренериштето. Черчи, Бертолачи и Ромањоли (вишокот од Рома), Балотели (враќањето на блудниот син), Дешиљо, Поли и лепо друштво. :popce:
90 милиони потрошија ништо не купија. Уствари купија да. Имаат и напредок од 10 место дојдоа на 7.
:kuracc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom