Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Немаше пенал, не судија добро е, само напред продужи даље најбољи си

Мизерна игра од двата тима... ама важно си ќаривме три бода :icon_mrgr:

Јас не се сеќавам кога последен пат изгубивме од Милан во калчово.... можеби пак миланезиве се сеќаваат кога последен пат нè тепале. Или и тие не се сеќаваат :icon_lol:

Утакмицава жал ми е што не ја гледав, правев себапи по гости, али не е лошо ем најаден, ем напиен, ем ги наденавме миланезиве :gjavol:

Изгубивме од тим кој не може да ги победи Киево и Фросиноне :facepalm: :P

Изгубивме од тим кој не може да ги победи Киево и Фросиноне :facepalm: :P
Изгубивте од 33 кратен првак на Италија, доминатор и терминатор во последните четири години во Серие А и на крај актуелен шампион на нашето возљубено и ценето но моментално мизерно калчо :P

Изгубивте од 33 кратен првак на Италија, доминатор и терминатор во последните четири години во Серие А и на крај актуелен шампион на нашето возљубено и ценето но моментално мизерно калчо [emoji14]
И од тим кој моментално ги има најдобрите играчи на своите позиции. [emoji12]

12289634_783707235091705_3625944804612146194_n.jpg

:aplauz:

Изгубивте од 33 кратен првак на Италија, доминатор и терминатор во последните четири години во Серие А и на крај актуелен шампион на нашето возљубено и ценето но моментално мизерно калчо :P

Овој пораз ќе боли ден-два, ама еден ваш пораз ќе боли низ цела историја.

Овој пораз ќе боли ден-два, ама еден ваш пораз ќе боли низ цела историја.
Не е еден шест се, јас од кога следам се четири. Не си придавајте толку на значење:)

Еј абе извини не се рачунаа пенали, така ?

Иначе ај ќе разберев курчење после некоја wow победа, игра, надигрување, хет-трик, гол од 35 метри, 5 души кичмење, ама после мизерна игра од ваша страна против мизерен милан да се правите фраери е имбецилно.

Еј абе извини не се рачунаа пенали, така ?

Иначе ај ќе разберев курчење после некоја wow победа, игра, надигрување, хет-трик, гол од 35 метри, 5 души кичмење, ама после мизерна игра од ваша страна против мизерен милан да се правите фраери е имбецилно.
Ај читни ја темава и види дали некој се курчи. А за поразот што ќе боли низ цела историја на кој алудираше, само ти одговорив дека Јуве им 6 такви а јас од кога следам 4, така да не знаеме кој попрво да не боли. Не гледам зошто на тој пораз од 2003 треба да му се придава некое посебно значење. Пораз ко пораз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom