Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа то ми е муабетот де, ме чуди дека пред нецела недела ги газат Лацио а денес како закочени, немаат константност, ете пример Наполи, Фиорентина, Рома можи немаат некоја долга форма ама пак малите екипи си ги шлакаат дома, сега има исклучоци да се сопнат со некој аутсајдер ама да бидат доминирани како шо беше денес Милан од Аталанта не вервам.Ја имаш пишано сто посто, инаку во Италија секој може да издоминира секого, само тебе ти е изненадување што една Аталанта може да издоминира едно полувреме против Милан без Бонавентура ..
Се одбрани и тоа неколку чисти шанси.Ова милансково голманче Јувенташиве и експертите Јувенташки го исфалија денес, толку имаше добра утакмица?
Cela diskusija probav da ja donesam ma najnisko i najednostavno nivo, ednostavno e, tie sto protestiraat nemaat sto da baraat na stadion, fudbalot ke se igra i bez niv.Појќе глупости у еден пост не сум прочитал одамна...
Прво недај боже да се ко навивачите у Шпанија. Уствари тамо нема навијачи на стадионите на Барса и Реал 80 % од навијачите се туристи кои незнаат основни правила на фудбал и чуле само за Меси и Кристијано
Нешто вака
![]()
У Англија постојат ултраси само душичките мора да платат поскупа сезонска карта за да го гледаат Честерфилд него ли да ја гледаат Валенсија на пример,и не идат по стадиони туку се берат по пабови и бај д веј се кршат од ќутек.
У Германија немало жестоки ултраси[emoji14]os:
И да се свртимо у круг тие што ги наброја на крај у реченицата тије се ултрасите, а хулаганите се сасвим друго, тоа се ситни фракции меѓу улстрасите по големиве земји и кои се главни само у балканскиве земји и земји ко полска и романија.
Тие што својата страст кон клубот ја изразуваат, тие се ултрасите, и ако нешто не им се свиѓа и те како имаат право да протестираат..
Они се срцето на фудбалот, и фала му на бога што сеуште постојат у Италија и имаат каков таков збор, а не се кои оние од сликата погоре !!
богамиNe gi cepkaj milanezive ... ko so se suvi da ne ti se frlat ko dinga![]()
Кога може во Англија тим како Вест хем да ги плесне скоро сите фаворити, тогаш зашто да не може Аталанта да издоминири со еден ваков Милан? Така е кога не ги гледате натпреварите убаво и си вадите информации од ракав и вакви резултати и игри ве чудат.епа то ми е муабетот де, ме чуди дека пред нецела недела ги газат Лацио а денес како закочени, немаат константност, ете пример Наполи, Фиорентина, Рома можи немаат некоја долга форма ама пак малите екипи си ги шлакаат дома, сега има исклучоци да се сопнат со некој аутсајдер ама да бидат доминирани како шо беше денес Милан од Аталанта не вервам.
Аталанта е можи најзаебаниот тим, од овие маливе тимчиња тие стално ирале страшен фудбал со пресинг и Гомез и Моралез се одлични фудбалер за ваков клуб, овај првиот има неверојатен талент али малце во глата. Естигарибиа исто, можи не блесна во Јуве ама зато тука си е за во ваков клуб одличен.епа то ми е муабетот де, ме чуди дека пред нецела недела ги газат Лацио а денес како закочени, немаат константност, ете пример Наполи, Фиорентина, Рома можи немаат некоја долга форма ама пак малите екипи си ги шлакаат дома, сега има исклучоци да се сопнат со некој аутсајдер ама да бидат доминирани како шо беше денес Милан од Аталанта не вервам.
Више ако ти звони Берлускони сигурно нема да ти звони за МиланМилан кај мене в ливче не влегва макар и Берлускони да ми се јави да ми речи сигурно добиваме денес![]()