Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бре бре ама си ги извртевте муабетиве.
Ти Нигер не ти е ова фан клуб Јувентус и да умараш со глупите тролови твои Маркизио лев бек Азамоа шпиц и Бентеке крило, не замарај и тука пошто не си интересен, сериозно.

Без паламудење, никакви среќи меќи, лекција си одржа Виола на летаргичниот Интер вчера и тоа е тоа. Според мене имаат капацитет виолетовите до трето место, мислам дека Фиоре&Наполи грчевито ќе се борат за тоа место, Интер и Милан уште некоја година ќе причекаат за ЛШ... Иако рано сепак тоа е моја претпоставка
Без паламудење ова со фиорентина ти е немој не ме радуј!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Фросиноне 2-0 Емполи моментално

какви грешки на одбраната на Емполи вториот гол поклон.

Прва историска победа изгл :)

Година 2030, Марли, 98 годишен дедо, успешен бизнисмен, светот го знае како пионер на троловите, прво почна со една школа за млади тролови во родното Јагуновце па бизнисот го прошири и во локалните села Боговиње, Теарце, Седларце и Џепчиште.
Потоа преку градот Тетово конечно успеа во животот и се пресели во Скопје каде преку Илинден со веќе отворени 60 школи за млади тролови низ Македонија успеа да се пресели во Братислава каде специјализираше ултра-мастер трол и сега е во Англија каде ужива во пензијата и пишува книги и прирачници за тоа како да го подобрите тролањето. Снимен е и филм за неговиот живот и дело а главен актер е богот Адам Сендлер.
Професор доктор Ди Мастер Трол Марли од Брвеница.

Море ќелепур, ја тебе те спомнав само у една реченица и тоа ради твоето фудбалско познавање и што млатеше овде срамотилаци од стилот дека Манчо е на исто рамниште со Карло, а ти си ми посветил цел текст почестен сум.
Ова е класично копирање плус, а ја сум тој што нема хумор нели ?
Со ова мастер трол што ми седеше на потпис уште од времето кој немавте вие струја у село ни ги потече мудава на свите на темава, а ја бев тој што тепа иста фина цело време, и да забраев, твоите убер јаки пцовки, исто нели не ги повторуеш..
Пола од овие села што ги спомна ја не ги знам брате, сигурно сте биле со татко ти тамо на сточен пазар па ги знаеш, ако си ти од село немора да значи дека се сите.
И ако те повредува тој факт извинивање имаш од мене нема да го спомнем више, али треба да знаеш дека не треба да се срамиш од тоа што си, ете и за интер навијаш, па ќе те заебавам само за тоа.
Трета работа, имам стан у Виена па најверојатно у пензија ќе бидем тамо, ако наминуеш моеш да се јавиш, ќе те прошетам.
И ако снимаат филм за мене Адам Сендлер е добар избор, за тоа ти признавам !!

Море ќелепур, ја тебе те спомнав само у една реченица и тоа ради твоето фудбалско познавање и што млатеше овде срамотилаци од стилот дека Манчо е на исто рамниште со Карло, а ти си ми посветил цел текст почестен сум.
Со ова мастер трол што ми седеше на потпис уште од времето кој немавте вие струја у село ни ги потече мудава на свите на темава, а ја бев тој што тепа иста фина цело време, и да забраев, твоите убер јаки пцовки, исто нели не ги повторуеш..
Пола од овие села што ги спомна ја не ги знам брате, сигурно сте биле со татко ти тамо на сточен пазар па ги знаеш, ако си ти од село немора да значи дека се сите.
И ако те повредува тој факт извинивање имаш од мене нема да го спомнем више, али треба да знаеш дека не треба да се срамиш од тоа што си, ете и за интер навијаш, па ќе те заебавам само за тоа.
Трета работа, имам стан у Виена па најверојатно у пензија ќе бидем тамо, ако наминуеш моеш да се јавиш, ќе те прошетам.
Шо пари го зема станот?И клима ви дозволија ли да ставите?

Овој озбилен е :pos::pos::pos::pos:

Што мислиш ти ? :icon_lol:

И 2030 нема да имам 98 године, не сум толку стар кажи му на другар ти ќелепурот[DOUBLEPOST=1443474565][/DOUBLEPOST]
Шо пари го зема станот?И клима ви дозволија ли да ставите?

Поевтино од тој во Англија а поскупо од тој у братислава за кои збореше бибер :)

Последно уредено:
Еве ви ги интер што дркавте дека титула ќе освоеле :misticen:. Ни еден шампион не губи 1-4 на свој терен само тука да сме јасни. Ипак ќе завршат у топ 3, бар мое мислење али за титула.............

Не дека Интер ке освои :icon_mrgr::icon_mrgr:

Озбилно си озбилен? :D Или тролаш? :kuracc:
Пер брат ти се заебаваш и ја се заебавам, ти јадеш гомна за село а не сум од село и ја ти јадам гомна за тоа ди мастер трол, ја ли сум ти крив што сам си се прогласил за трол. :D
Не ги знам ни ја тие села, гуглав, никад не сум бил у Тетово, сезонава треба да играме со Фортуна у Желино па за прв пат ќе идам накај Тетоо, може ќе те видам таму. :P Ти градско дете ли си, провинцијо? хехе

И не сум рекол дека Манчини и Анчелоти се на исто рамниште не јади гомна.

Озбилно си озбилен? :D Или тролаш? :kuracc:
Пер брат ти се заебаваш и ја се заебавам, ти јадеш гомна за село а не сум од село и ја ти јадам гомна за тоа ди мастер трол, ја ли сум ти крив што сам си се прогласил за трол. :D
Не ги знам ни ја тие села, гуглав, никад не сум бил у Тетово, сезонава треба да играме со Фортуна у Желино па за прв пат ќе идам накај Тетоо, може ќе те видам таму. :P Ти градско дете ли си, провинцијо? хехе

И не сум рекол дека Манчини и Анчелоти се на исто рамниште не јади гомна.

Знам дека не си ебате, уствари претпоставуем дека не си :pos:не сум сигурен
Мада за нас вамо у Албанија све скопјаништата сте сељаци :kuracc:
Само зуНбашот ни е брат пошто од арачиново е, и Син пошто е плава крв од водно
За анчелоти муабетот немој да барам

Знам дека не си ебате
Мада за нас вамо у Албанија све скопјаништата сте сељаци :kuracc:
Само зуНбашот ни е брат пошто од арачиново е
За анчелоти муабетот немој да барам
И таму ли сме сељаци? Како и да е, Илинден за вас е Монте Карло.
Зунбашот не постои, градскиот фраер со ташниче искача у локалните биртии и куплераи кај мене, кај што идат само ергени му ебам тоа метросексуалецот.

За Манчни и Карло не реков дека се на исто рамниште, него Манчини го праите од гомно подоле а Анчелоти го величите како божем Фергусон е.

И мене не ми се допаѓа Анџелоти и сметам дека е слаб тренер ама чоекот има 3 ЛШ титули и можат сите за стапот да му се фатат,иако Анџелоти е најслаб за дерби натпревари сепак за Манчини е доктор на науки..само Мацари е послаб од Манчини,таква ретардирана будала мислам тешко дека некогаш ќе ни биди тренер повторно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom