Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да беше Кутињо ќе тепаа Интер. :toe:
Ова е најлошиот обид за трол во историјата на кајгана форумот. Едноставно го читаш постов и лека полека лепра фаќаш, почнуваш да се распаѓаш, легнуваш да спиеш и сабајле не постоиш од што си се распаднал.

Ова е најлошиот обид за трол во историјата на кајгана форумот. Едноставно го читаш постов и лека полека лепра фаќаш, почнуваш да се распаѓаш, легнуваш да спиеш и сабајле не постоиш од што си се распаднал.

После Харт, цела кајгана ќе ја повредиш, calm down.

Добро само јас го забележав ливчето Манчини на Паласио шо му го даде :D ?

Шо ли пишеше :D
Му даде ливче 7+ да ја уплати, али не стаса до каса :D

Губи се :pos::pos::pos::pos::pos::pos: каква приказна хахахахахаха
сабајле не постоиш од што си се распаднал. :vozbud:

хахахахахахахахахахахаха :pos: :pos: :pos: :pos: да ти ебам тоа анти депресивот ахаахахахаха

Имаше и обид за тролање кога не успеа да се воздржи, а да не го спомене најдобриот светски дефанзивец Косчелни. Нешто во фазон ,,Миранда подобар од Кос".

Од ден на ден се подобар станува.

Јас мислам дека Франческо Тоти оваа година ќе се опрости од фудбалот со Скудетото во рака :icon_lol:

Јас мислам дека Франческо Тоти оваа година ќе се опрости од фудбалот со Скудетото во рака :icon_lol:
И он таке мисли секоја година и ене го уште игра фудбал... :icon_lol:

И он таке мисли секоја година и ене го уште игра фудбал... :icon_lol:
ама оваа му е задња и доколку оној французот не успее да го консолидира овој тим и не освои Скудето нека го запалат на плоштадот :boksix:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom