Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сум нечоечен дотолку бе,со Марли да се кладеше досега ќе беше одлогиран :D[DOUBLEPOST=1443389661][/DOUBLEPOST]
Немам ништо против Виола како клуб,туку едноставно ме нервираат фудбалерите на истоимениот клуб:)..онакви лајнари како Иличич и Калинич ги има со лопата да ги црпиш ама кога ќе му здожежи на газот ако треба да се докажуваат во поголем клуб каде има притисок тогаш нигде ги нема и играат како аматери..кој кур ,секоја година истото...Лацио и Фиорентина цели тимој распродаваат и пак се подобри од Интер да се мочам во фудбалот ,а овие неспосоните паришта трошат
Па ваљда тоа е фудбалот, да не потрошиш 35 милиони на еден играч, а пак да имас компактен тим што ќе остави срце на терен и ќе победи. Извини што ќе те спуштам малце на земја, али Фиорентина за Интер изминативе неколку сезони е голем клуб. Така викаа и за Јоветиќ и Љајиќ, немале да се снајдат во "поголем" клуб па еве ги играат...А ја па највише мрзам фудбалери ко Мело, глуми лидер, сака авторитет да е, а не гледа дека мајмун денес го правеа. Утре да го побара Реал ко пичка ќе кука да ги пуштат

Ве спуштија на земја интераши, така и ви требаше. Тоа е тоа што се очекуваше, капацитет се нема за издржливост... иако сеуште е рано.

c629c6e5a3886429ca8f41c2291ab4da.jpg

Поздра4е

Па ваљда тоа е фудбалот, да не потрошиш 35 милиони на еден играч, а пак да имас компактен тим што ќе остави срце на терен и ќе победи. Извини што ќе те спуштам малце на земја, али Фиорентина за Интер изминативе неколку сезони е голем клуб. Така викаа и за Јоветиќ и Љајиќ, немале да се снајдат во "поголем" клуб па еве ги играат...А ја па највише мрзам фудбалери ко Мело, глуми лидер, сака авторитет да е, а не гледа дека мајмун денес го правеа. Утре да го побара Реал ко пичка ќе кука да ги пуштат

Немој да ме разбериш погрешно..знам дека тоа е фудбалот и поентата ми е дека Виола работи многу попаметно и организирано за разлика од Интер но во никој случај не е поголем клуб и покрај тоа што има далеку подобри резултати во последните години на секаков план...значи за поголем клуб мислам на тоа дека не е исто да играш во Виола и Интер каде очекувањата се многу поголеми и имаш поголем притисок како фудбалер..а во Виола дали победиле или изгубиле никој нема да му се дери над гла буквално и да го прават од лајно подолу...значи иргачите на Виола играат многу порелаксирано отколку во Интер и Милан..тоа ми беше поентата а не за резултатите..

Ве спуштија на земја интераши, така и ви требаше. Тоа е тоа што се очекуваше, капацитет се нема за издржливост... иако сеуште е рано.

c629c6e5a3886429ca8f41c2291ab4da.jpg

Поздра4е

Дај бе порасни еднаш,од 2007 си член и сеуште истите мајтапи ги пишиш како некој средношколец шо се расправа за фудбали секој ден..не гледаш на никој не му си интересен со мајтапите кој ги користевме кога бевме по 15 години

бидејќи веќе станаа шампиони затоа оваа утакмица ја играат лагано :kafence:
Дојдов да си играм курот малку со шампиониве ама го имаш поставено победничкиот пост за вечерва, сфака част.

Дава Интер гол, онака моментално ти доаѓа некаква радост иако знаеш дека нема теорија да извадат позитивен резултат, и во истиот момент гледаш замена Перишиќ-Биабиани.
12074512_10207818536370168_7079371027530350639_n.jpg

Остави го девојчето на раат бе ти ебам тоа мртвата овчеполско-катанец брада.

тоа е им отидоа ковачич, хернанес и шачири а не донесоса адекватни замени, незнам до кога мислеа ке тепаат на срека,....

Да беше Кутињо ќе тепаа Интер. :toe:

Кутињо дур беше у Интер едини фудбалски квалитет му беше што личи на Пато. :icon_lol:
Немаше да смени ништо он, како стана фудбалер од него не ми е јасно, изглеа фудбалер за мали клубови е, ептен мали помали и од интер :icon_lol:

Оваа сезона ќе се изнајадеме говна за сите тимови во лигава... Каква Премиер лига, Премиера и Бундес, овде не се знае кој јаде, кој пие, а кој плаќа.

:pijani:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom