Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Милион пати е дискутирано за сумата која е платена за Ромањоли и причината поради кој е купен. И пак правите споредби со постар и поискусен играч. Као демек ние не знаеме дека плативме +10 мил.Ромањоли е преплатен, не викам дека е слаб али преплатен е дефинитивно. Да го платеа 13-14 милиони ќе разберев, па со тек на време да се докажува полека полека и да си ја достигне таа вредност па и повеќе... Дека има потенцијал тоа несомнено, но се една солидна сезона изиграна во Самп не вреди ни од далеку 25+ милиони колку што плати Милан. Савиќ од Фиорентина замина за некои 20 милиони (Суарез+10-12 милиона) а каде каде е постабилен од овој...
Шесто коло е де, а се однесуваш како да има уште 3 кола до крајот на сезоната, а на Интер разликата да е толкава каква што е сега.Го нема навивачот на Јуве што се контравме на темава да ни каже дека уште е прво/второ/трето/четврто/петто/ шесто коло и дека е уште рано
Околу титула и честитање си ја промашил личноста на која и реплицираш.Уште од летоска а и сега мое убедување е дека јувентус е фаворит!Тоа можеш да го увидиш ако убаво ги разгледаш сите мои мислења и тука и кај нас у фан клуб.Мене у целава ситуација ми е смешно што уште сте у некој филм дека сте класи над сите и како со глава низ ѕид се мавате со муабетите рано е,шампиони сме по дифолт и ред други будалаштини,а уствари сеа за сеа сте за потсмев на цела фуд. Јавност(нешто како интер задниве 5 год.)Муабетот е дека колку порано се приземјите (чест на исклучоци) и сфатите дека ги немате меси и роналдо у екипа,толку полесно ке ги преживеете тешкиве моменти кои верувам ке поминат.Имате ок играчи,на хартија најдобар ростер,ама не е лошо малку и на земја да погазите [emoji6]Шесто коло е де, а се однесуваш како да има уште 3 кола до крајот на сезоната, а на Интер разликата да е толкава каква што е сега.
И да, рано е. Сеуште. Карпи,Киево,Аталанта и победа каква таква над Милан, сите со по 1 гол разлика, не е некој којзнае каков показател на надмоќ, ама ако според тебе е, тогаш ајде честита титула. Ќе видиме како ќе се однесвуаат после првиот пораз, едноставно сезоната е долга, па мислам дека е прерано да се донесуваат заклучоци. Точно, сезонава за Јуве, почна лошо во Сериа А, ама во 30 кола можи се да се случи.
Од 2000 година до лани, Јуве немаше победа во Неапол. Ќе видиме како ќе поминат Интер,Милан и Рома таму.
Тоа што може да се добие/изгуби во првите 6-7-8 кола, уште полесно може да се добие/изгуби во следните 6-7-8 кола така да рано е да се отпишува некој, а некој да се прогласи за Шампион.
Епа јас бев тој што викав дека е рано, тоа и тоа коло е, ти дека праша кај е тој навивач.Околу титула и честитање си ја промашил личноста на која и реплицираш.Уште од летоска а и сега мое убедување е дека јувентус е фаворит!Тоа можеш да го увидиш ако убаво ги разгледаш сите мои мислења и тука и кај нас у фан клуб.Мене у целава ситуација ми е смешно што уште сте у некој филм дека сте класи над сите и како со глава низ ѕид се мавате со муабетите рано е,шампиони сме по дифолт и ред други будалаштини,а уствари сеа за сеа сте за потсмев на цела фуд. Јавност(нешто како интер задниве 5 год.)Муабетот е дека колку порано се приземјите (чест на исклучоци) и сфатите дека ги немате меси и роналдо у екипа,толку полесно ке ги преживеете тешкиве моменти кои верувам ке поминат.Имате ок играчи,на хартија најдобар ростер,ама не е лошо малку и на земја да погазите [emoji6]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Абе друже ти сам се стаи у муабетов.Не ни беше наменет за тебе постот,мислам дека гранде јуве или сл му беше јузерот.Со него се контрав.Друго нигде не реков дека конкретно ти си викал дека сте најјачи,туку општо како фанови тука на форумовЕпа јас бев тој што викав дека е рано, тоа и тоа коло е, ти дека праша кај е тој навивач.
Но ставаш зборови во уста, кои ги немам напишано. Никаде не имам напишано дека Јувентус е класа над другите, да ги прогласувам за шампиони во 5 коло, па да се повикуваш на тоа што го напишав. Јас напишав дека е РАНО за да се знае нешто конкретно и со сигурност, и дека сеуште ништо не се знае. А никаде немам напишано РАНО Е, ШАМПИОНИ СМЕ, КЛАСА СМЕ НАД ДРУГИТЕ итн!
Ја и ти не сме се контралеАбмислам дека гранде јуве или сл му беше јузерот.Со него се контрав