Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој е модератор тука, нека не тргни од анкетава горе... нема смисла да се мамиме :notworthy:

sto maleri, penal cisti ne im svirnale na frosinone gleam :)

samo ne mi e jasno kako bosive ne gi izbusija cccc, sreka ne igrav kladza denes ke gorev ko cigan na raskrsnica na 2ri avgust u sk.

Добро, нема врска тоа, во второ играа подобро, промашија и некоја шанса. Интер беше и повеќе мртов некако, не само сега, таков е сите пет кола, но победува, иако оваа победа можеби им е најзаслужена.

Кога сме кај среќа, пред да даде Интер гол, Верона имаше пречка...

Добро, нема врска тоа, во второ играа подобро, промашија и некоја шанса. Интер беше и повеќе мртов некако, не само сега, таков е сите пет кола, но победува, иако оваа победа можеби им е најзаслужена.

abe verona imale precka, i inter imaa ziceri u prvo, pogotovo ona na medel cist gol koa mu skina eden papak od verona, ako gledame taka i oni imaa golema sreka :)
Ali ne e bitno, apeme. :roker:

abe verona imale precka, i inter imaa ziceri u prvo, pogotovo ona na medel cist gol koa mu skina eden papak od verona, ako gledame taka i oni imaa golema sreka :)

Не бе, кажав јас, ова победа ви е најзаслужена од сите до сега...:) А пречката само ја спомнав поради муабетот околу среќата...

И ние имавме два пати иста ситуација - топката ја удира пречката паѓа пред линија и излегва надвор :D

Ова денеска беше неспоредливо со претходните 4 кола.
Денеска како ФК Раштак да го глеав.

Ова денеска беше неспоредливо со претходните 4 кола.
Денеска како ФК Раштак да го глеав.

Не зафркавај, јас гледав симулкаст, така да не знам точно што се случуваше, но некако ми се виде подинамичен од оние со Карпи и Киево. Значи, ептен сте умрени, али нема врска, важно освојувате бодови...

Оваа сезона кој и да биде шампион чинам дека тоа ќе биде со најмалку бодови во историјата. Едино ако не продолжи Интер со јако темпо.

Рома се слаби, а за Јуве ни муабет да не правам. Очај, беда, мизерија.

Не зафркавај, јас гледав симулкаст, така да не знам точно што се случуваше, но некако ми се виде подинамичен од оние со Карпи и Киево. Значи, ептен сте умрени, али нема врска, важно освојувате бодови...
Ако првиот (моментално) е умрен,другиве фаворити не умрени,црвосани се више :-D

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Оваа сезона кој и да биде шампион чинам дека тоа ќе биде со најмалку бодови во историјата. Едино ако не продолжи Интер со јако темпо.

Рома се слаби, а за Јуве ни муабет да не правам. Очај, беда, мизерија.

битно Сити го тепавте на сред Енглеска кур да не ве боли.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom