- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Кој е модератор тука, нека не тргни од анкетава горе... нема смисла да се мамиме 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto maleri, penal cisti ne im svirnale na frosinone gleam
samo ne mi e jasno kako bosive ne gi izbusija cccc, sreka ne igrav kladza denes ke gorev ko cigan na raskrsnica na 2ri avgust u sk.
abe verona imale precka, i inter imaa ziceri u prvo, pogotovo ona na medel cist gol koa mu skina eden papak od verona, ako gledame taka i oni imaa golema srekaДобро, нема врска тоа, во второ играа подобро, промашија и некоја шанса. Интер беше и повеќе мртов некако, не само сега, таков е сите пет кола, но победува, иако оваа победа можеби им е најзаслужена.
Кога сме кај среќа, пред да даде Интер гол, Верона имаше пречка...
abe verona imale precka, i inter imaa ziceri u prvo, pogotovo ona na medel cist gol koa mu skina eden papak od verona, ako gledame taka i oni imaa golema sreka
Ali ne e bitno, apeme.![]()
И ние имавме два пати иста ситуација - топката ја удира пречката паѓа пред линија и излегва надворabe verona imale precka, i inter imaa ziceri u prvo, pogotovo ona na medel cist gol koa mu skina eden papak od verona, ako gledame taka i oni imaa golema sreka
Ali ne e bitno, apeme.![]()
Ова денеска беше неспоредливо со претходните 4 кола.Добро, нема врска тоа, во второ играа подобро, промашија и некоја шанса. Интер беше и повеќе мртов некако, не само сега, таков е сите пет кола, но победува, иако оваа победа можеби им е најзаслужена.
Кога сме кај среќа, пред да даде Интер гол, Верона имаше пречка...
Ова денеска беше неспоредливо со претходните 4 кола.
Денеска како ФК Раштак да го глеав.
Ако првиот (моментално) е умрен,другиве фаворити не умрени,црвосани се више :-DНе зафркавај, јас гледав симулкаст, така да не знам точно што се случуваше, но некако ми се виде подинамичен од оние со Карпи и Киево. Значи, ептен сте умрени, али нема врска, важно освојувате бодови...
Оваа сезона кој и да биде шампион чинам дека тоа ќе биде со најмалку бодови во историјата. Едино ако не продолжи Интер со јако темпо.
Рома се слаби, а за Јуве ни муабет да не правам. Очај, беда, мизерија.