За Диего Лопез збориш? Пошто реално не заслужи да прими гол ама тоа е ....
Нерешено можеби ќе беше најреално...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Диего Лопез збориш? Пошто реално не заслужи да прими гол ама тоа е ....
Не сакам да ве провоцирам, ама Милан колку гола даде на почетокот на првенствово? Некако слабо иде после двете победи над Интер на пријателските....Нерешено можеби ќе беше најреално...
Не сакам да ве провоцирам, ама Милан колку гола даде на почетокот на првенствово? Некако слабо иде после двете победи над Интер на пријателските....
Милан како селска екипа денес,пола и повеке од утакмицава на контри ја играа
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Па јас после неколку години решив да гледам миланско дерби, не дека гледавме мн јак фудбал,ама новите засилувања на двата тима ме натераа да ја гледамБарем конечно уживавме потполно во дербито, одлична игра, израмнета и од двете страни, жар на теренот. Тоа фалеше во ланските дуели. Најзаслужен резултат би бил реми, ама тоа е.
Па и оној Монтоливо, би го тепал со мокра чорапа до смрт.
Во однос на претходните дербиња, ова беше закон утакмица.Па јас после неколку години решив да гледам миланско дерби, не дека гледавме мн јак фудбал,ама новите засилувања на двата тима ме натераа да ја гледам
Па јас после неколку години решив да гледам миланско дерби, не дека гледавме мн јак фудбал,ама новите засилувања на двата тима ме натераа да ја гледам
У пизду матер изигра, ништо не изигра он, цела средина ви беше мизерија, играа само зашто Интер тоа им го дозволи и пак ништо не направија, исто и Хонда кој до 20та минута мислев дека не е дел од теренот. Би го издвоил само Балотели денес, он внесе живост друго нула, и онаа најголема шанса што ја имаа им беше класичен поклон кој не го искористија и тоа беше све од Милан до статувата на Балотели.Ова е типичен пост кога се пробува на сила да се напише нешто курчевито и интересно.
Монтоливо изигра добро вечерва.
Иначе ок, може изиграл добро ( според тебе ) со оглед дека стандардод негов за добро е доста паднат, али у секој случај ти гарантирам дека не изиграл добро за потребниот стандард на екипа ко Милан, нит па оној стандард кој му беше препишан кога дојде.