Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледајќи неколку утакмици(оваа сезона) од типот Верона-Рома, Емполи - Наполи, Јувентус - Киево, Милан - Емполи, па и Интер-Аталанта.

Колку само ваквиве просечни екипи (што се тука негде 10+ бода пред зона испаѓање на крај од сезона) се јаки на контри, некад гледајќи ги истите им се дивам до каков степен ја имаат развиено таквата игра .

Kovačić: "Cristiano je zaista nevjerovatan. On je najbolji fudbaler na svijetu i ponosan sam što igram sa njim u timu."

Где је она стара љубав?

Ко ќе ми текне "дамиве" лани колку дркаа на Стураро и Падоин... :pos:

Затоа викам ја, Јувентус има одлична маркетиншка машинерија за промоција на играчи, дури подобра и од Порто. Тие статистики "меѓу најдобрите... во ЛШ, во Италја, во Европа" да не беа исплатливи, немаше да се мачат да ги откопуваат. Но, вака кога ќе го тргниш "кајмакот" од тимот, тек тогаш ќе се види квалитетот на фалените поединци. Дури и Переира не е тоа што беше, а имав големи очекувања од него.

o_Oo_Oo_O да не си грешка нешто?

Kovačić: "Cristiano je zaista nevjerovatan. On je najbolji fudbaler na svijetu i ponosan sam što igram sa njim u timu."

Где је она стара љубав?
Па за кого да каже дека е најдобар на свет?За Икарди?[emoji1]
Искрен си е малиот

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Где је она стара љубав?

Ти најде да кажваш за стара љубов?...вие тука Видал легенда го правевте и пишувавте како тоа на костобраните го носел амблемот на Јувентус ..ти реков ми рече....Ковачич барем не напушти за подобар посилен и побогат клуб каде знае дека нешто можи да постигни,а Видал после онаква одлична сезона каде бевте на работ на тројна круна ве напушти за истата причина како Ковачич, но разликата помеѓу Јувентус и Интер е огромна во поглед на успех

Прекини не баксузирај бот.
Што си се уплашил толку бе?

Вечер Милан игра против многу појак тим, ќе играат како финале на Лига Шампиони, душата ќе ја остават на теренот, сепак Интер за нив е многу голема мотивација... Ама ќе бидат треснати од земја :)

Ти најде да кажваш за стара љубов?...вие тука Видал легенда го правевте и пишувавте како тоа на костобраните го носел амблемот на Јувентус ..ти реков ми рече....Ковачич барем не напушти за подобар посилен и побогат клуб каде знае дека нешто можи да постигни,а Видал после онаква одлична сезона каде бевте на работ на тројна круна ве напушти за истата причина како Ковачич, но разликата помеѓу Јувентус и Интер е огромна во поглед на успех
и ковачич плус не плачеше дека со сила го продале.

ubio si boga u njemu bajo moj.

Bog prasta,ali Dzoni Vajsmiler nikada !!!

и ковачич плус не плачеше дека со сила го продале.

Кој трескаше вакви глупости?..се разбира дека Ковачич не е со сила продаен и дека сакаше да игра во Реал Мадрид..ете и јас да сум ќе го одберам Реал Мадрид,поперспективен клуб,подобар клуб,побогат договор плус таму е Модрич..што е тука чудно?[DOUBLEPOST=1442157056][/DOUBLEPOST]
ubio si boga u njemu bajo moj.

Bog prasta,ali Dzoni Vajsmiler nikada !!!

пиши на кирилица бе бот,не биди и ти како онај неизбричаниот од Водно

Видал знаеше дека ќе се бориме за опстанок и затоа си отиде, а Ковачич знаеше дека интер го имаше то шампионското у него за оваа година, ама ништо. Недоволна љубав.

Ко ќе ми текне "дамиве" лани колку дркаа на Стураро и Падоин... :pos:

Затоа викам ја, Јувентус има одлична маркетиншка машинерија за промоција на играчи, дури подобра и од Порто. Тие статистики "меѓу најдобрите... во ЛШ, во Италја, во Европа" да не беа исплатливи, немаше да се мачат да ги откопуваат. Но, вака кога ќе го тргниш "кајмакот" од тимот, тек тогаш ќе се види квалитетот на фалените поединци. Дури и Переира не е тоа што беше, а имав големи очекувања од него.
Не дека него го спомна мислам дека некако прерано го рече ова :) Али добро.

Значи само Интер оствари 3 од 3 во Италија...:D

Мислиш ние правиме 3 од 3 во дирекните дуели со Интер сезонава? Дај договорисе некако не ми си јасен :D

Можел некоj од завrшениве бар 3-3(1-1) да биде :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom