- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
До мене е или и некој друг не ја разбира втората слика?
Ама озбилно...
Тоа ти е Зеброид, доказ дека уствари магарето и го бапнало на зебрата.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама озбилно...
Ама озбилно...
Му ветивме безусловна подршка,имај разбирање па и ти![emoji1]Абе демек Киево (летечките магариња) ќе го силуваат Јувентус (зебрата) и ќе излезе таков производ...
Глупото е што некои членови до вчера викаа дека нивото на дискусијата во темите за Серија А е падната како што течат годините, а сега истите тие ставаат лајкови на постовите на Даркојавленије![]()
Абе демек Киево (летечките магариња) ќе го силуваат Јувентус (зебрата) и ќе излезе таков производ...
Глупото е што некои членови до вчера викаа дека нивото на дискусијата во темите за Серија А е падната како што течат годините, а сега истите тие ставаат лајкови на постовите на Даркојавленије![]()
Озбилно не разбрав, не ни прочитав што му напишал Сладоледот, а и од кај да знам што животинче е тоа, прв пат го гледам.Ајј сега.. потполно те разбирам што сакаш да кажеш, ама мораш да признаеш дека заебанцијата со сликите не му беше лоша, баш зајадлива колку да испровоцира јувенташ, а после постот на салдоледџијата втората слика му беше уште подобра и имаше 'значење'
Ти лани го отече со симо и бичкијата, и кога тепавме а и после кога почнавме да губиме, тогаш тоа спаѓаше во квалитетна дискусија?
Али интересно беше, така сега и ова, Дарко точно дека во други случаеви ќе трпне глупост и не е смешен, ама ова го погоди, вашите реакции го кажуваат тоа
Овој па Мондо дури се прави наудрен дека не сваќа, а не е глуп за да не свати, незнам што не беше јасно, Сладоледот вика магарето неможело да и се качи на зебрата, ама Даре му праќа доказ од потомството![]()
А ако испадне у право на крај? Што праиме тогаш?
Он рече до 8мо коло ќе му пцуете све живо на Алегри, еве 2ро коло е Јуве има 0 бодови и Мондонико прв почна да урла по Макс.
За на Марли баграта не ми се коментира уопште, и мало дете да прашаш ќе ти рече дека се дно дна. Со шанси за влез во ЛШ, пошто Синиша ги стегнал максимално.![]()
Ја како најголем песимист (од на мур времето па навака) со мирна совест можам да кажам дека интер е моментално ЕКИПИШТЕ во споредба со Милан и тоа не дека Интер е нешто посебно,туку дека Милан е тешка,претешка мизерија!Извините Шампиони на Универзумот со Гуарин капитано и прекрасниот и надежен Муриљо ака Футуро Капитано, дајте Барсу да се играмо !!
dase* igramoИзвините Шампиони на Универзумот со Гуарин капитано и прекрасниот и надежен Муриљо ака Футуро Капитано, дајте Барсу да се играмо !!
dase* igramo
inace Murillo za vasata odbrana e Nesta.. t.e imate vie vekje Nesta, okej ovoj e Stam.