Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Хуанфран е еден од најдобрите одбранбени бекови.
И еден од поограничените напаѓачки бекови.

едит, Џони сака кловнови како Марсело, што се добри само у напад, тактички изгубени како гуски у магла.
Затоа и не му се свиѓа Дармијан. Чудно како Хуан Фран го споменува како пример за бек.

Џабе не му објаснувај..арно што не се тука Џонтра и Стефан иначе упичку матер ќе ме отераа со нивните супер анализи како тоа Дармиан бил одличен играч и надополнети со овај Лавот од Ѓорче со Девиангел ќе го направеа уште малце подобар од Дани Алвеш ..едноставно луѓето имаат различно гледиште и перцепција за фудбалот и нема никаква корист да се расправаш и да се докажуваш за нешто што е споредно
Личен вкус е во прашање јас Дани Алвеш не го поштовам како бек оти е дупка дефанзивно, јас лично сакам одлично дефанзивни бекој. Тоа ти е то.[DOUBLEPOST=1441060073][/DOUBLEPOST]
Ne go pratev denov,potpisa li drugarceto za Milan?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Ти да шутиш капитен вие Гуарин :D

Торино никогаш немал експонирани МОДЕРНИ БЕКОВИ како твоите.
Нивната игра се базира на јака одбрана,па и Дармиан има посветено повеќе време на тој сегмен од играта,не на офанзивниот.

.
Па затоа ти пишав дека таа работа што ја вршеше во Торино можеше кој било да ја извршува бидејќи сепак се работи за дефанзивно орјентиран тим како што напомена и ти самиот,за Манчестер Јунајтед да го купи требаше да покажи нешто повеќе а како што гледам чоекот нема таков квалитет и тешко дека ќе покажи во иднина со оглед дека повеќе не е така млад и нема којзнае колку простор за напредок ама ајде иднината ќе покажи

Џабе не му објаснувај..арно што не се тука Џонтра и Стефан иначе упичку матер ќе ме отераа со нивните супер анализи како тоа Дармиан бил одличен играч и надополнети со овај Лавот од Ѓорче со Девиангел ќе го направеа уште малце подобар од Дани Алвеш ..едноставно луѓето имаат различно гледиште и перцепција за фудбалот и нема никаква корист да се расправаш и да се докажуваш за нешто што е споредно

Доста бе таму бе,кој ти е тој Дани Алвес,во офанзива не знае центаршут да прави како што треба,ќе кажува бајки тука.

Ne go pratev denov,potpisa li drugarceto za Milan?

Немаше потреба, Куцо е најголемото засилување... :icon_mrgr:

11934988_746608172134945_4048830789441200970_n.jpg

Па затоа ти пишав дека таа работа што ја вршеше во Торино можеше кој било да ја извршува бидејќи сепак се работи за дефанзивно орјентиран тим како што напомена и ти самиот,за Манчестер Јунајтед да го купи требаше да покажи нешто повеќе а како што гледам чоекот нема таков квалитет и тешко дека ќе покажи во иднина со оглед дека повеќе не е така млад и нема којзнае колку простор за напредок ама ајде иднината ќе покажи

да немаше потенцијал во него за да се подобри во понатамошниот дел од кариерата,Манчестер немаше ни да помисли да го купи.

Скаутите и тренерите го гледаат тоа што јас и ти никогаш нема да го видиме кај некој играч,едноставно и просто како грав.

Ете на пример скаутите на Интер мислеле дека ќе биде нов Мајкон за Џонатана,арно ама,тој испадна бетер од Попов.

Немаше потреба, Куцо е најголемото засилување... :icon_mrgr:

11934988_746608172134945_4048830789441200970_n.jpg

лелее хахахахахахаха а колку серевте за надимаците што ги пишувавме кај нас во фан клуб,ебете се пички.

Сега кога ќе игра Куцо одеднаш Миха ќе му дава инструкции со “Куцо,куцо ајде сега лево оди...Куцо куцо ајде сега седи,Куцо напред“
Ауууууу

И еден од поограничените напаѓачки бекови.

едит, Џони сака кловнови како Марсело, што се добри само у напад, тактички изгубени како гуски у магла.
Затоа и не му се свиѓа Дармијан. Чудно како Хуан Фран го споменува како пример за бек.

Не сакам кловнови фала богу,туку сакам бековите директно да учестуваат во нападот како што тоа го прават во одбрана а Марсело напротив како што гледаш не го спомнав бидејќи назад е катастрофа..за мене Мајкон беше вистински пример за бек,еве од денешна перспектива ќе ги ставам Лихштајнер,Хуан Фран,Дани Алвеш,Данило,Забалета,Аспиликуета,Пишчек,Карвахал...

лелее хахахахахахаха а колку серевте за надимаците што ги пишувавме кај нас во фан клуб,ебете се пички.

Сега кога ќе игра Куцо одеднаш Миха ќе му дава инструкции со “Куцо,куцо ајде сега лево оди...Куцо куцо ајде сега седи,Куцо напред“
Ауууууу
Na ti kuco mevce ke bide rabotava nareden vikend[emoji1]

Доста бе таму бе,кој ти е тој Дани Алвес,во офанзива не знае центаршут да прави како што треба,ќе кажува бајки тука.

Биди сериозен малце бе..за кој кур му е центаршут во Барселона?..па самата концепција и поставеноста на тимот не се потребни центаршутеви бидејќи Барселона не игра фудбал ала Стоук па да испраќа центаршутеви од центар..нормално е да има лош центаршут со оглед на тоа што повеќе од пола кариера ја поминал во Барселона со поинаков стил на фудбал

Комшиките направија тимче солидно, ми текнува воа и лани баш го пишав, ги пофалив али :icon_lol:

Реално сеа може да кажете дека имате подобар тим на хартија, али само на хартија пошто ќе ве ебеме на дербито !!!:cool:

Биди сериозен малце бе..за кој кур му е центаршут во Барселона?..па самата концепција и поставеноста на тимот не се потребни центаршутеви бидејќи Барселона не игра фудбал ала Стоук па да испраќа центаршутеви од центар..нормално е да има лош центаршут со оглед на тоа што повеќе од пола кариера ја поминал во Барселона со поинаков стил на фудбал

да те ебам јас тебе,истото го зборам за Дармиан.
Ама Дармиан може да се поправи во офанзивниот дел и има време да се поправи,таквите играчи фудбалска зрелост достигнуваат до 28 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom