Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас искрено не знам што видоа толку во Дармиан?..ниту брз,ниту е пробивен,нема којзнае каков центаршут па ниту е доволно силен за да биди модерен бек...разбирам дека си има соодветни стручњаци што си ја работат работата и ги пратат фудбалерите што се и какви се ама од моја перспектива Дармиан не е ништо повеќе од просечен Италјански бек како Ди Амбросио и Абате

какви се тие модерни бекови не ми е јасно,сигурно на утакмица што играат во Хуго бос и на копачките имаат дијаманти.

какви се тие модерни бекови не ми е јасно,сигурно на утакмица што играат во Хуго бос и на копачките имаат дијаманти.

Поентата ми е дека Дармиан не е ништо подобар од останатите Италјански бекови бидејќи во офанзива е тотално неупотреблив а денешниот модерен фудбал има потреба од брзи,пробивни бекови со добар центаршут каде што ќе ораат по страните(Лихштајнер,Данило,Дани Алвеш,Хуан Фран и многу други)..а работата што ја извршува Дармиан можи да ја изврши и Клајн или кој било просечен Англиски бек..

Јас искрено не знам што видоа толку во Дармиан?..ниту брз,ниту е пробивен,нема којзнае каков центаршут па ниту е доволно силен за да биди модерен бек...разбирам дека си има соодветни стручњаци што си ја работат работата и ги пратат фудбалерите што се и какви се ама од моја перспектива Дармиан не е ништо повеќе од просечен Италјански бек како Ди Амбросио и Абате
Ти нити го имаш видено, пред тебе да трча со тебе фудбал да игра ќе го мислиш Петелот :D

Модерен бек ти беше Бонера, играше десно, лево и централен... на сите три позиции мудро и солидно, затоа Дармиан неможеше да му фати место у Милан! Инаку Бонера уште мудро и солидно ги разгледува понудите... :icon_mrgr:

леле ќе го искршам овој коцкароф,не е можен со Данило и Хуанфран

Дармиан има огромен простор за напредок,Манчестер не е Торино па да не знаат да го подобрат во офанзивниот дел од играта.Лакше мало,ќе го биде Дармиан,не е Сакатомо па да не знае да се подобри.

Модерен бек ти беше Бонера, играше десно, лево и централен... на сите три позиции мудро и солидно, затоа Дармиан неможеше да му фати место у Милан! Инаку Бонера уште мудро и солидно ги разгледува понудите... :icon_mrgr:
:vozbud::vozbud::pos::pos::pos::pos::pos:

Ти нити го имаш видено, пред тебе да трча со тебе фудбал да игра ќе го мислиш Петелот :D

Го имам гледано бе,мислиш се немам кладено на тие твојте Торино умрените?

Па и Абате тука може да се вброи со асистенциите...кон Милито :D

леле ќе го искршам овој коцкароф,не е можен со Данило и Хуанфран

Дармиан има огромен простор за напредок,Манчестер не е Торино па да не знаат да го подобрат во офанзивниот дел од играта.Лакше мало,ќе го биде Дармиан,не е Сакатомо па да не знае да се подобри.

Зарем некаде згрешив?..се разбира дека има простор за напредок,јас не негирам дека можи да се подобри но од тоа што го имам гледано Дармиан е само просечен фудбалер како и сите други во Италија..реално Данило и Хуан Фран што ги спомнуваш се играчишта за него во секој сегмент

Го имам гледано бе,мислиш се немам кладено на тие твојте Торино умрените?

Торино никогаш немал експонирани МОДЕРНИ БЕКОВИ како твоите.
Нивната игра се базира на јака одбрана,па и Дармиан има посветено повеќе време на тој сегмен од играта,не на офанзивниот.

Полека бе малку,Дармиан во Манчестер може да се покаже како топ трансфер.

Хуанфран е еден од најдобрите одбранбени бекови.
Со потенцијал да биде најдобар во неговата позиција

There, I said it ! :D
[DOUBLEPOST=1441059944][/DOUBLEPOST]
ај бе бегај ти во бундес,прај си муабет таму :icon_lol:
Дечко ќе те рашљакам немој да се курчиш !

Хуанфран е еден од најдобрите одбранбени бекови.

Џабе не му објаснувај..арно што не се тука Џонтра и Стефан иначе упичку матер ќе ме отераа со нивните супер анализи како тоа Дармиан бил одличен играч и надополнети со овај Лавот од Ѓорче со Девиангел ќе го направеа уште малце подобар од Дани Алвеш ..едноставно луѓето имаат различно гледиште и перцепција за фудбалот и нема никаква корист да се расправаш и да се докажуваш за нешто што е споредно

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom