Толстој
екс Бомбастичен
не куцка дојде ебаго
куцка за лемина е иниеста
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не куцка дојде ебаго
Ај бе не им се мести на пенали каков Иниеста каков Лемина ти ебам одлемениот!куцка за лемина е иниеста
Ај бе не им се мести на пенали каков Иниеста каков Лемина ти ебам одлемениот!
Ај дека ме опомена.ај бе одјеби
Ај дека ме опомена.
Да бе ене го тренира со Агуеро и Робен
Добро де, и така нова имаме сеа
А со ова што правиме хихи...
Ако издржи стапот уште 36 кола, ваљда некоја скара ќе праитеА со ова што правиме хихи...
Хахаха добар си, ќе ве каниме попат и пиво земетеАко издржи стапот уште 36 кола, ваљда некоја скара ќе праите![]()
Pirlo i Hernanes se nebo i zemja razlika ili sto bi rekol Amdi kako Bog i Shevcenko.Чекајте малце другари...
Пирло нели беше отпадок ?
Иста ситуација со Рома лани ја величевте до небо па на крај ништо не направи, вториот дел од сезоната ќе видиме кој како стои кога ќе млитавите ќе опаднат, -6 бодови не значат ништо на старт ама 30+ коло значат и тоа како, а до тогаш се надокнадуваат и тоа како.
Тука пишувате како готово да е ја загуби Јуве титулата колапс предвидувате на изиграни само 2 кола, почекајте малце барем 10тина.
Баш ме интересира Дарко шо би имал да каже на сите овие случувања посебно со Хернанес којзнае колку го*на ќе јаде![]()
Каков отпадок, Хернанес е најдобриот играч за таа позиција. Марота знае што пазарува.
Пролистај, кога потпиша Пирло за Јуве, што се пишуваше, како се клаваа слики од бастуни, инвалидски колички и што уште не, итн. Не алудирам дека истото ќе биди и за Хернанес, зошто во моментов не постои играч кој би го ставил рамо до рамо со Пирло, но да не биде после абе мислев отпадок ќе биде, мислев вака, мислев така. Пред да оценам дека трансферот е лош, треба да помине подолго време, играчот да си добие шанса да се докажи итн. Потоа идат првите критики/пофалби...Pirlo i Hernanes se nebo i zemja razlika ili sto bi rekol Amdi kako Bog i Shevcenko.