Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашањето е што имаше во ташничето? Вазелин или пепер спреј?Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал.
Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.
Ај сеа нарачај да ги избришат мислењатa
Судиите не се во форма.Јуве 0 бодовидо сеа најлош старт или грешам?Ми делуваат исто ко Челзи ептен изгубено.
Интер полека полека се средува ќе ја биде сезонава
Лацио![]()
Интер полека полека се средува ќе ја биде сезонава![]()
Какво средување бе, едвај ги тепаа Аталанта и Карпи во 90-та минута... првиве минатата сезона завршија 17-ти, само место погоре од зоната за испаѓање, додека другиве играа втора лига.
Ќе ги видиме со малце појаки екипи како ќе се снајдат, важно до сега не гледам некој прогрес во нивната игра, сеуште се мртвила, само овојпат имаат подобри индивидуалци кои можат да направат нешто на теренот.... Викаат имаме послаба средина оваа година (што е точно), али нивната е толку копачка, што едноставно едвај се поврзуваат со нападот... Медел, Кондогбиа, Брозовиќ, Гуарин, Таидер, Скелото... кој од кој поголем копач, никаква креативност. Кова и Шакири им беа такви играчи, ама ги шитнаа![]()
Се плаши од летечките магарињаТи бе спиеш ли некогаш?? Сон не те фаќа после поразот или се плашиш од разиграните нероазури?![]()
Ти бе спиеш ли некогаш?? Сон не те фаќа после поразот или се плашиш од разиграните нероазури?![]()
@Џонтра Волта ако паметам добро за Лацио и Баерн.Пополека пополека почнаа да менуваат тимој,еве Деви е за Карпи,Скиера за Киево...не би се изненадил од утре Мондоико да навива за Болоња, а Веча Сињора за Перуџа бидејќи Периџа јака екипа во одбојка имале па и овде ќе ги испоштовал![]()
Алегри ако дое во Јуве има мамето да ви го ебе , ќе го бара Де Чеље назад и ќе го игра прва постава цело време исто и Амаури ќе го сака назад во Јуве![]()
Ma gotovo e, Iturbe e 90% igrac na Roma... Sega so Alegri ke si cepame si transferi od tipot na Bljambljami, Floro Flores, Vergasola a se razbira najgolemo zasiluvanje ke ni bide vrakanjeto na Matri, mileniceto na Alegri. E moj Andrea, ni na maliot prst nemozes da mu se fatis na Giani Anjeli
konte ne bese marioneta, alegri e marioneta, alegri ako se nosi toa nema da bide zasto imal nekoe wooow CV, tuku zasto covekot dozvoluva od gore da go kontroliraat, vo milan taka bese, taka ke bide i tuka ocigledno, inaku drugo objasnuvanje zasto se nosi vo klub koj neli pokraj uspehot vo Serija A celi i kon LS nema, do dusa prasanje e koj celi kon osvojuvanje na LS, Konte ili upravata. Ubavo pisa nekoj, ovie od gore gledaat od ekonomska perspektiva, Konte od trenerska.
110214124 pati go imam citirano Murinjo pred da bide otpusten od Chelsea, ako ja se mesham vo biznisot na Abramovic, on ke bankrotira, ako on se mesa vo mojata rabota, Chelsea nema da osvojuva tituli. Se e kazano, Konte toa ne go dozvoli i nitu eden golem trener toa ne bi go dozvolil.
ЛОШО !!! Не ми се ни верува дури, ова е лошо, лош момент. Може да настане дури сега голема катастрофа, односно да станаме просечен тим.
edna od najgolemite greski na bilo koja uprava na juve ...
konte se razvi u menadzeriste, se imam raspravano i so interasi na ovaa tema covekot ednostavno go ima Toa, gazi, funkcionalen sistem na igra, sampionski mentalitet, sampionski karakter i znae sto tocno saka pa taka site igraci lesno se vklopuvaat vo ona sto veke si go ima zacrtano, zatoa i skoro site prosperiraa vo negoviot sistem,
ne e mozno ova, znam ja kako se cuvstvuvav koga Murinjo zamina, taka da I feel you ali ovde sasvim razlicni okolnosti se, kakva greska u cekori. Vo sekoj slucaj poradi sostojbata vo kalcoto sekako ste seuste golemi favoriti, Inter neznam, enigma mi se ke vidime letovo kako ke se odnesuvaat i Macari dali naucil nesto novo mu ebam dzigericata ali Roma koja si angazira iskusni igraci moze na site da im gi zamrsi smetkite. Vo momentov do dusa niv najmnogu im se zgolemuvaat sansite za titula zasto sega kaj juve nov trener, nov sistem, novi trening metodi, razocaruvanje kaj site fudbaleri, nekoi moze i ke zaminat ( Vidal ili Pogba, a ovie kako trgnale cim dozvolija Konte da si ide, da ne bidete iznenadeni i dvajcata da si odat ).
bolna rabota
Со среќа новиот тренер. Иако не верувам дека многу ќе ви се допадне неговото доаѓање во тимот како шеф на стручниот штаб, ама нели ред е да се честита.
Мислам дека нема да се покаже, и на полу сезона ќе излезат шпекулации за негово заминување![]()
4-3-3 ја играше по желба на Берлускони задњата сезона..
Он игра 4-3-1-2, али пошто имаше црнци дебили у тим као Мунтари и Боатенг кои се филмаа дека се крила, и Ел Шарави како втор шпиц и ван мен шоута на Ибра формацијата изгледаше као 4-2-3-1 !!
Ја мислим дека ќе игра со Љоренте и Тевез со плејмејкерот што ќе го бара позади нив ( штета Кака отиде у Орландо)
И позади плејмејкерот 2 црнци да трчаат и еден белец да тепа људи као Ван Бомел некој, еден црнец имате Погба, уште еден ќе купите, рецимо Микел од кој ќе ви замине Видал, и тој белецот ќе биде Маркизио најверојатно или ќе го бара Паломбо да му го купите, забрајте го Пирло
![]()