Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па доста трпевте 4 години, ајде навалете :icon_mrgr:

Тепа Интер вечер, само не дупи овој Манчни со нападот и средината... Милан тешко да извлече позитивен резултат :)

Почнав некаде од 60та да гледам и настрана новите засилувања, зошто ептен е не ферски да се јаде гомна за нив после едно коло иако искуството и класата го заменија со млади неискусни талентирани што не ми се допаѓа, ако продолжат Погба да го прават плејмејкер ќе се изебат гадно. Денес Погба изиграваше Чави. Доколку не се врати да го прави тоа што најмногу знае, а не тоа денес што го правеше ќе биде тешка катастрофа.Мора да земат играч кој има визија.Истото што им фали на Интер, а го продадоа.

Добро бе, се попали ти ебам мртвиот, 4000 постови напиша за 2 минути.
Не бе лаганица ми е, него муабетот на Шака Нака вчера, му се сипаа овие, први играте први ќе ве дупиме мехехе грмехехехе.

И не кур замарај ти тука, ова е мој терен ја што сакам ќе праам!

Не бе лаганица ми е, него муабетот на Шака Нака вчера, му се сипаа овие, први играте први ќе ве дупиме мехехе грмехехехе.

И не кур замарај ти тука, ова е мој терен ја што сакам ќе праам!
Џонтра - Ова е моја територија. Лутате курви каде ?!?!

Се бара @Mondonico да направи кам бек со еден долгометражен есеј :D
Се испукав во фан клубов се да им ебам немам сили и овде.

Онака само ќе кажам немој некому Исла да му биде подменат, даден или пак позајмен. Со тој играч макар и две секунди на теренот ќе изгубите повеќе нерви од цела катастрофална утакмица што се збирало.

Инаку Јувенташи да ви исцедам малку од УФО-во да се смирите? хахаха
Се испукав во фан клубов се да им ебам немам сили и овде.

Онака само ќе кажам немој некому Исла да му биде подменат, даден или пак позајмен. Со тој играч макар и две секунди на теренот ќе изгубите повеќе нерви од цела катастрофална утакмица што се збирало.
Абе јас ти кажав уште пред да почне сезоната... А тек до 8 коло што ќе правите

ајде бе битно земале млади и надежни играчи кои за две три години ќе ораат нива у Брајчино :D

(јадете гомна додека можете и молете бога да не киксне Интер вечерва) :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom