Џ
Џонтра Волта
Гостин
Леле што е ова бе Џонатан? Од кај е ова ?![]()
Џонатан е поинтересeн[DOUBLEPOST=1439309687][/DOUBLEPOST]
![]()
И алпскиот Меси си отиде од Сериа А... А толку големи надежи во него...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле што е ова бе Џонатан? Од кај е ова ?![]()
Џонатан е поинтересeн[DOUBLEPOST=1439309687][/DOUBLEPOST]
![]()
Попатетичен Твитерџија од овој е Бетмен Велит него тоа е друг муабет.
Онака, да сереш за РАнокија а капитени да ти биле Бонера, Абате и Мунтари![]()
Таква смејурија од клуб сте што 5 години не можете капитен да најдете, 10 ги сменивте... Интер нашол, каков-таков е подобар од цела ваша одбрана на чело со мудриот Бонера.не не, они биле В.Д, овој е во Интер капитен и тоа капитен, лента носи, легенда ќе станувше све тоа! Е толкава смејурија од клуб е Интер ако до сеа ти било јасно..![]()
Таква смејурија од клуб сте што 5 години не можете капитен да најдете, 10 ги сменивте... Интер нашол, каков-таков е подобар од цела ваша одбрана на чело со мудриот Бонера.
И сам не знаеш што пишада бе да... многу е добар стварно.. Не е толку добар како кога дојде кога ќе го праевте Занети, ама пак добар е, не знам како оддолеа управата на сите тие понуди летово .
Резидент капитен минативе три сезони е Монтоливо(тука можда се посрав) ама пак е институција за Ранокија... како што Милан за Интер што е институција...... а и ја за тебе бога ми![]()
Што ме мешаш сеа мене?Се ќе разберам, ама миланез да се потсмева на капитенство, е тоа не можам да разберам. Вас Бонера ви беше капитен, значи БООООНЕРА, готово крај, нема потреба да се продолжува понатака.
Како да гласи?Дилемата е кој е помртов,@Peja989 стај анкета да гласаме.