- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 2.021
BORO E BROJ 1, gledate i po nikot hahahahahahha, omilen igrac mi e sala na strana mn razbira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ме интересира за ова анкетава дали навијачите на фиорентина се побуниле дека ја нема фиорентина во анкетата па дополнително е ставена?
гласано за некој друг од мене ... мислам дека киево може до титула на чело со сержо пелисие!
![]()
Еве да се пофалиме ни стига Салах, на ред е еден шпиц и лев бек![]()
да,го утепавме од пцуење @Џонтра Волта по пп и ја поправи (не)намерната грешкаме интересира за ова анкетава дали навијачите на фиорентина се побуниле дека ја нема фиорентина во анкетата па дополнително е ставена?![]()
Тоа за да се дигне еуфорија малцеЛистам фејс ми искача вест у стило "Лудница во Рим блокиран цел аеродром од фанови на Рома пристигна Салах" ви отварам фан клуб и некој пишал "Еве пристигна Салах пречекан е од 200 фанови"
бем ли ти медиумите
за пцуење неможете со него особено ако имаш сестра може и да те погоди да те изнервирада,го утепавме од пцуење @Џонтра Волта по пп и ја поправи (не)намерната грешка![]()
okaka lani u sampdoria izgaziii
Тоа за да се дигне еуфорија малце