Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ChY_N5iW4AATJm3.jpg:large

:pos::pos::pos::tapp:

Дај бе не збори глупости, па голем напредок имаат двете екипи од лани навака, лани Милан 10то завршија сега за 6то се борат, Интер завршија 8 сега ќе бидат 4...
Богами треба и муда да имаш ТИ на некој да му кажеш дека зборел глупости.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Без заебанција кај Интер има малку подобрување. Четврто место ќе завршат како што стои, им носи пласман во ЛЕ. Сега какво-такво ама барем не е без ич играње во Европа. Плус лани сезоната ја завршиле со 55 бодови, сега имаат 64 со уште два меча за играње, значи потенцијално 10+ поени повеќе во однос на лани.

А и минатата сезона ептен беа умрени, сега оваа барем во еден дел од сезоната покажаа некаква стабилност во одбраната и се покажаа тврд орев на неколку мечеви. На крајот неколку глупи киксови ги одделија од борбата за трето место во која сеуште можеше да имаа надежи, ама тоа е тоа. Догодина да си ги средат беКојте и нешто креативец во средина може да се надеваат на повеќе.

Интер мене од секад ми биле мртва екипа, у смисол и најдобри играчи у свет кога имале пак биле мртвила едино со Мурињо живнаа 2 сезони али пак умреа, така не ме изненадува импотентоста што им се дешава.
Али за Милан ова е срамота што се дешава и се ради лош менаџмент. Ради сенилноста на Берлу и Галијани. Доколку го шитнат клубот и Галијани си даде оставка тогаш ќе може да се иде напред.

Интер мене од секад ми биле мртва екипа, у смисол и најдобри играчи у свет кога имале пак биле мртвила едино со Мурињо живнаа 2 сезони али пак умреа, така не ме изненадува импотентоста што им се дешава.
Али за Милан ова е срамота што се дешава и се ради лош менаџмент. Ради сенилноста на Берлу и Галијани. Доколку го шитнат клубот и Галијани си даде оставка тогаш ќе може да се иде напред.

Милан си трпи ради Берлускони и Галијани кои очигледно и тие двајца дигнаа раце од тимот, и сега изиграваат циркузанти низ Италија. Додека пак Интер одсекогаш бил гробница за играчите. Играчи од светска класа, млади таленти, играчи со солидна кариера позади себе... абе кој стапнал во Интер одма пропаѓал, и да успеел еве некој да се докаже во клубот, џабе му било кога сите други околу него биле трупци. Така беше во 90-те, така е и сега... имаш право тие 2 сезони под Мурињо се исклучоци. Интер, Челзи и Реал мислам дека го држат врвот за уништени играчи.... само што Интер се убедливо на првото место, потоа имаш 10 празни места, па доаѓаат Реал и Челзи

Милан си трпи ради Берлускони и Галијани кои очигледно и тие двајца дигнаа раце од тимот, и сега изиграваат циркузанти низ Италија. Додека пак Интер одсекогаш бил гробница за играчите. Играчи од светска класа, млади таленти, играчи со солидна кариера позади себе... абе кој стапнал во Интер одма пропаѓал, и да успеел еве некој да се докаже во клубот, џабе му било кога сите други околу него биле трупци. Така беше во 90-те, така е и сега... имаш право тие 2 сезони под Мурињо се исклучоци. Интер, Челзи и Реал мислам дека го држат врвот за уништени играчи.... само што Интер се убедливо на првото место, потоа имаш 10 празни места, па доаѓаат Реал и Челзи
Во превод, кај била гнасана Мурињо.

Второ.

Сеа баш глеам, играчите на Интер сезонава заработиле 11 црвени картони.
По 2: Миранда, Муриљо, Мело и Нагатомо.
По 1: Дамброзио, Телес, Кондогбија.

Nevideno, pola od niv nezasluzeni.
Nekoj ima nesto protiv golemiot i mokjen esenski prvak. Ne deka se oni umreni, samo Milan e umren.
Inter e mokjen i bezprekorno sklopen, ma prekrasen e.
Samo na nekoj toa mu smeta
Jose-Mourinho-made-a-hand-001.jpg

#PravdaZaEsenskiotSampion

Dobra igra na Roma ocajna realizacija, posebno na El Saravi

Nevideno, pola od niv nezasluzeni.
Nekoj ima nesto protiv golemiot i mokjen esenski prvak. Ne deka se oni umreni, samo Milan e umren.
Inter e mokjen i bezprekorno sklopen, ma prekrasen e.
Samo na nekoj toa mu smeta
Jose-Mourinho-made-a-hand-001.jpg

#PravdaZaEsenskiotSampion

МемрзидајабарамсликатанаФБкајшосиИнтерашуДушаседатиебампосписок.jpeg

:D

Им ја дупна главата Тоти нека го свират пак и средни прсти нека покажуваат.

Последно уредено:
Едно другарче бил на мечот Лацио - Интер. Другарчето пред да влези на стадион го запознал Пипо Инзаги и рзменале 2-3 реченици, Инзаги му рекол дека практично потпишал за Интер од Аталанта во 97ма но истата година покасно Интер го купиле Роналдо и се договориле да раскинат договор доброволно, рекол дека партнерството не било во ред идека управата не е баш достојна на зборот :D:icon_lol:

Секако дека тоа му го кажал Пипо на влез на стадион, за трансфер во 97ма година на рандом македонец у сред Рим. :icon_lol:

Иначе нормално дека така ќе му напраат кога станува збор за Роналдо... или ај требало да си речат нашиве, батали Роналдо веќе сме договорени со една шушумига од Аталанта. :icon_mrgr:

Секако дека тоа му го кажал Пипо на влез на стадион, за трансфер во 97ма година на рандом македонец у сред Рим. :icon_lol:

Иначе нормално дека така ќе му напраат кога станува збор за Роналдо... или ај требало да си речат нашиве, батали Роналдо веќе сме договорени со една шушумига од Аталанта. :icon_mrgr:
Кај реков дека е Македонец? Италијанец е, ултрас т.е член на ултрасите на Интер :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom