Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го глеав само второ и стварно прокоцкаа шанса за победа али тоа се тие индивидуални грешки у одбрана шо коштаат многу.Еден срдечен поздрав до @Клипче и @Марли .![]()
Во право бевте, јас тако зван ванаби експерт не знам ништо за Серие А и Милан. Не требаше да прогнозирам дека ќе се испосери Милан против Емполи зошто навивам за мизерен Јунајтед. И вие најдобро си го знаете тимот.
Ете, покрај убивањето у поим на Фиорентина минатата недела сега ги убивте и Емполи у поим и најбитно се доближивте на 5 бода до Виола.![]()
Ти ништо не знаеш за Тоти, па така си коментираш без веза.Ама па и јас будала најдов да дебатирам со јувенташиточно така а тоти нема ни едно ни друго
Имате бе брат имате, зошто секогаш Тоти беше пред вашиот идол, зошто сите тренери го форсираа и ја градеа играта врз Тоти пред Дел Пиеро во репрезентацијата, единствено на европското 2000 година Дел Пиеро беше пред Тоти и ја носеше десетката бидејќи Тоти беше помлад(21год.) и прв пат земен на голем настан, сепак во текот на европското се повреди тогаш одличниот Виери, Тоти не само што влета на негово место туку му го зеде приматот на Дел Пиеро како клучен играч и лидер во репрезентацијата, веќе во полуфиналето изведе фрики паненка во победата над Холандија и беше избран за играч на натпреварот, а исто така во финалето беше играч на натпреварот што беше реткост играч на натпреварот да биде од поразената страна. Али тоа беше така бидејќи Тоти искина на таа утакмица, прво ја имаше онаа луда пета при постигнување на голот на ДелВекио каде исфрли пола одбрана на Франција, а при водство на Дел Пиеро лично му намести три зицери кои тој не ги погоди и за многу фудбалски аналитичари тој е кривецот што Италија не ја завери победата и не стана европски шампион, радо тие три зицери, Тоти таа година заврши трет по гласови за златната топка, доколку освоеше Италија големи беа шансите и да го изгласаат, а Дел Пиеро беше вистински трагичар и од тогаш, не ја ни намириса 10ката и секогаш ради Тоти беше во втор план кај селеекторите.
Во 2006 година кога во март-април ги скина лигаментите, никој не веруваше дека ќе се врати бидејќи целата рехабилитација трае 6 месеци, цела Италија не велеа 'го имаме Дел Пиеро' туку се молеа Тоти да се врати, селекторот Липи буквално го натера да се врати, а тој со метални плочки во зглобот повторно беше пред Дел Пиеро и успеа да биде најдобар асистент и бо тимот на турнирот. Наредната година стана најдобар стрелец во Европа, златна копачка иако сите му предвидуваа дека на таа возраст и со таа повреда никогаш нема да биде стариот Тоти, во иднина и Липи и Прандели го молеа за враќање во репрезентација.
Е тука на вас Тоти од секад ви боде очи, и затоа кога се спомне кој е појак ви зборите за карактер и понашање, ајде позфрав![]()
Со твојот пост не аргументираш против мене туку кажуваш работи за Тоти неповрзани со она што јас го напишав. А јас напишав дека Тоти во текот на кариерата има покажано дека односот на теренот не му доликува на фудбалската легенда каква што е и дека не знае ниту пораз да поднесе, ниту пак да
победи без да се искурчи.
јувенташиве се ендемски вид на луѓе, Тоти не велел добар ден кога влегувал на терен и затоа не бил легенда![]()
што не е јасно, и шо толку страшно ако некому не му се свиѓа нечиј карактер?А јас напишав дека Тоти во текот на кариерата има покажано дека односот на теренот не му доликува на фудбалската легенда каква што е
Џими е најбогат човек на светот, има милиони и милиони пријателијувенташиве се ендемски вид на луѓе, Тоти не велел добар ден кога влегувал на терен и затоа не бил легенда![]()
Уште еден богат човек, од кој дознав дека знам досетки и се радувам кога умираат луѓе... Многу апсурдни се некои од постовивеИ да, како да ги наречеме навивачите на Јувентус, чиј што врв на досетки против навивачите на Торино, е авионската несреќа во 1949 кога загина легендарниот тим на Торино, според многумина можеби и најдобриот кој играл во Италија
Зашто толку разбира.Зaштo Фелипе Андерсoн нa клупa гo oстaвaaт?