Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.554
- Поени од реакции
- 10.348
Мансини е крило бе глуп.![]()
Како само остро му влегуваш,ко Шоукрос на Ремзи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мансини е крило бе глуп.![]()
Да го запишеш на листа за чекање бе море тупак еден.Ако сакаш за кеш, не работам ја на пишанка.
Ко Факе на РАТМ.Како само остро му влегуваш,ко Шоукрос на Ремзи.![]()
Не ме цитирај за глупости бе, џабе постови да пишувам без шанса за лајкови.Да го запишеш на листа за чекање бе море тупак еден.
Teпај мислења.Не ме цитирај за глупости бе, џабе постови да пишувам без шанса за лајкови.
Игра Трајковски за Палермо прва постава?
И уште е крило бе,само не знам кое е сега,слушам рокада им праелеМансини беше крило бе глуп, сега е затвореник мислам![]()
Mancini, is his artist name and nickname, it is a diminutive form of Manso (which means calm in Portuguese),[6] His composite surname (composite of father and mother, however Spanish and Portuguese culture had difference order) is Faiolhe Amantino, which the former is the misspell of Faioli. He also holds Italian nationality through descent, via his great-grandmother Genoveffa from Veneto.[7]Мансини беше крило бе глуп, сега е затвореник мислам![]()
Ам шо го барате Гуарин бе а аа а а ?А тоа што ниеден играч на Интер не може да игра прва постава во Јуве и такви ми ти муабети?![]()
Ам шо го барате Гуарин бе а аа а а ?
![]()