Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кореографијата кинење ....

Шишката докажа дека е лузер.

Ја играв Јуве тим2 т.д нека не ве чуди шо Интер играа ко попарени денес :)

Пресинг 200!

Ќе ги тепа лагано БМ, не Минхен :D , и ќе каже се фокусираме за Аталанта.

Имаше некој што не доби жолт картон?

Погба и Јоветиќ беа најдобри вечерва.

Брозовиќ ама го чуваше Погба у прво полувреме. Го искина.

Ја мислам дека имаше пенал во ситуацијата со Бонучи, природна не природна позиција не знам ама топката идеше у опасна зона.
Што знам, ова се свири.

Иначе пофалби до судијата, перфектно одсудена утакмица. После 100 жолти картони лесно можеше да му отиде утакмицата ако му покажеше црвен на Мело, чист црвен ама не сакаше да ја расипе. После ја смири утакмицата. Не сум сретнал боље судење да добил Интер од ова вечерва.

Добра утакмица, требаше да водиме 1-0 на полувреме али јеби га. Јуве опасен ама не доволно, се гледа дека немаат напад или не им е доволно уигран сеуште. И по 213 пат зашто Дибала на клупа господине Алегри?

Кај Манчини ме нервира што во вакви утакмици знае рано да се повлече и се задоволува со бод. Така и лани против Милан направи, им израмнивме со голот на Оби и место да ги натиснеме и да дадеме уште еден овој се повлече ко жена некоја, а цела утакмица боље бевме од нив...

Штета што не паднаа голови, не беше лош мечот.

Брозовиќ ама го чуваше Погба у прво полувреме. Го искина.

Ја мислам дека имаше пенал во ситуацијата со Бонучи, природна не природна позиција не знам ама топката идеше у опасна зона.
Што знам, ова се свири.

Иначе пофалби до судијата, перфектно одсудена утакмица. После 100 жолти картони лесно можеше да му отиде утакмицата ако му покажеше црвен на Мело, чист црвен ама не сакаше да ја расипе. После ја смири утакмицата. Не сум сретнал боље судење да добил Интер од ова вечерва.

Добра утакмица, требаше да водиме 1-0 на полувреме али јеби га. Јуве опасен ама не доволно, се гледа дека немаат напад или не им е доволно уигран сеуште. И по 213 пат зашто Дибала на клупа господине Алегри?
Многу повеќе имаше слободен за Јуве кога шутна не знам кој, а Хесус играше со рака бајаги оддалечена од телото.

А за Дибала ваљда го чуваше за против Гладбах :icon_mrgr:, не бе не можам со ова да се заебавам ме фаќа фељ право да му ебам мртвиот го остави до 77ма минута на клупа, шанса пред него добија Заза и Манџукич ќе земам ќе си пукам во колено.

Многу повеќе имаше слободен за Јуве кога шутна не знам кој, а Хесус играше со рака бајаги оддалечена од телото.

А за Дибала ваљда го чуваше за против Гладбах :icon_mrgr:, не бе не можам со ова да се заебавам ме фаќа фељ право да му ебам мртвиот го остави до 77ма минута на клупа, шанса пред него добија Заза и Манџукич ќе земам ќе си пукам во колено.

Да да, тоа го забораив, чист енац беше тоа. (y)

Кој ти е овој збор бе?! :pos::pos::pos::pos: Шо е ова бе фељ? :D

Да да, тоа го забораив, чист енац беше тоа. (y)

Кој ти е овој збор бе?! :pos::pos::pos::pos: Шо е ова бе фељ? :D
Фељ ти е кога си споменуваш нешто во глава и на таа помисла се нервираш, едноставно не те фаќа место, нервозен си, ти се покачува адреналинот и сноваш од една на друга страна. Еве замисли на екскурзија си, а во хотелот вечерта велат дека мора да биде тивко, дека не смее да се лудува и дека не смее да се пие, едноставно се маваш од соба на соба и фељ те фаќа :D

Или еве јас кога ќе си споменам дека Алегри ни е тренер, а истиот тој тренер сношти стартуваше без Дибала, а со неподвижниот Заза и Манџо го пушти во игра пред него, едноставно одма нервоза ме фаќа и едвај пишувам на тастатурава и ми иде вака да правам :yid: или вака :uzi:

То ти е внучко мој фељ :kafence:

Со трите бомби Пјаниќ во моментов води на листата на стрелци на голови од слободен удар оваа сезона. Ериксен од Тотенхем и Вилијан од Челси имаат по два, а играчи како Балотели, Нејмар и Гризман имаат постигнато по еден.

Откако од Франција каде играше за Лион, летото 2011-та замина за Италија, Босанецот за Рома стигна до бројка од 10 голови од слободен удар. Подобар од него за толку кус период е само Андреа Пирло со 12 голови. Пјаниќ има подобар просек, а на почеток и слабо добиваше шанса да шутира поради Франческо Тоти.

„Мојот учител беше Жунињо, иако тој ги шутираше на малку поинаков начин. Неговата топка “танцуваше“, како на Пирло. Јас редовно вежбам на тренинг за да ја подобрам мојата прецизност. Траекторијата ја имам во глава“, вели Пјаниќ

25 годишниот Пјаниќ сезонава е најдобар стрелец во Рома со 4 гола и 4 асистенции. Рекордер по бројот на голови од слободен удар и натаму е Михајловиќ со 28, а по него е Пирло со 27.

Еве замисли на екскурзија си, а во хотелот вечерта велат дека мора да биде тивко, дека не смее да се лудува и дека не смее да се пие, едноставно се маваш од соба на соба и фељ те фаќа :D

Кради туѓи случки, не си за џабе за јувентус. :D

Како бе може фељ да кажеш? :pos::pos: Кој си бе ти? Кој си ти со тој непостоечки речник? Фељ бе :masa: Изгуби се со се фељот одма.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom