Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде за Исла да пишуваш, ајде. Човекот е се што фудбалер не треба да биде..Ама да го напишеш Переира во ваков контекст а во составот во клубот за кој навиваш играат еден куп играчи да не ги редам нивните имиња, кои во минатото немаше да бидат кадарни ниту да го изговорат името на клубот Милан, а камоли да играат прв состав, е или да гледаш 2 натпревари годишно од Сериа А, или мислењата за играчите да си ги добиваш од гоал.ком. Друго објаснување нема.
Уф извини, Переира е класа играч.

Се закараа фановите на тимовите што се наоѓаат во зоната за испаѓање. Не се нервирајте бе, рано е уште, ќе обезбедите опстанок. Уживајте.

#pozzodvrvot #hehe #monteverest #hospital #funny #$ilvioBerlu$koni #jokes #twitter #elka

На лист од зелка.
NGQw6qO.jpg

@Peja989 Дај жити се ако можиш напиши ги резултатите од минатата анкета за најдобар млад играч да ги видиме миланезите и интерашите кои гласаја за Дибала пред да дојди во Јуве. Па сега ми зборуваат за Переира а немаат играч ни со пола од неговите квалитети.

А случајно ако го договореа Квардадо на позајмица ќе се подмочнеа за способностите на генијалецот Галијани и тој небитниот во Интер.

Компактен тим е повреден отколку тим направен од милиони. Тоа сношти го докажа Фиорентина.

@Peja989 Дај жити се ако можиш напиши ги резултатите од минатата анкета за најдобар млад играч да ги видиме миланезите и интерашите кои гласаја за Дибала пред да дојди во Јуве. Па сега ми зборуваат за Переира а немаат играч ни со пола од неговите квалитети.

А случајно ако го договореа Квардадо на позајмица ќе се подмочнеа за способностите на генијалецот Галијани и тој небитниот во Интер.
Ко вие за пионерот на купување играчи на рати, расипаниот коНпас Марота.

0:50
Пратете го Манај, тоа е тој планинарски синдром, тоа е тоа Дељадровско прославување на гол, ја фаќаш топката и ја рогаш у пченки од што не знаеш што да напраиш со себе. :LOL::LOL::LOL:

Манчини им се влезе на играчите да се гушка. :ROFLMAO:

Нема брат, се брише анкетата кога ќе ставам нова.

Ко вие за пионерот на купување играчи на рати, расипаниот коНпас Марота.

Марота е гениј, тој е основоположник на модерните трансфер гуруа. Вие дури се маткате со Перишиќ и Балотели тој со едното око го гледа Дракслер со другото Квардадо.

Зборете што сакате за Јуве, ама Марота не ми го чепкајте... :sakasuste:
Ke go pcuete sezonava za transferite i kako kuce ke go izbrkaat od Juventus. A ti tvoeto fudbalsko neznaenje go dokaza so " inter go izvedoa autot mnogu brzo" hahahahahha da ne e sloboden udar slucajno? Toa e najjakata pricina sto eden Juventas ja ima nabrojano do sega, ama ve razbiram kaj vas sudiite ne dozvoluvaat nisto na slucajnosta prvo gledaat dali sedum-dimenzionalniot i najdobar na taa pozicija igrac Pereira e namesten do svojot igrac pa posle moze da se izvede aut.

Еј, ај скини ми се скурца ти ебам тоа неандарталецот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom