R
Па не бе зборот ми е дека за 100 милиони, навивачите заслужуваат да видат БАР шут на гол, не?
Па не бе зборот ми е дека за 100 милиони, навивачите заслужуваат да видат БАР шут на гол, не?
Шутна Алонсо и за нив.Па не бе зборот ми е дека за 100 милиони, навивачите заслужуваат да видат БАР шут на гол, не?
Интераш + фан на Надал ... да живееше кај мене во подрум ќе спиеше
Има време бе, тек е прво коло. Ехеее до 38мо има уште 9 месеци, полека, кај се брзаш.Па не бе зборот ми е дека за 100 милиони, навивачите заслужуваат да видат БАР шут на гол, не?
Па како ти не знаеш дека едно коло трае првенствотоИначе интерашиве фешти праат во нивни фан клуб...играат, пејат, јадат, пијат се веселат... уште пукање немам слушнато
Сигурно од триплетето не се имаат толку радувано![]()
Бегај бе...само вие заебавте, не издржавте до крај... пацеричекај бе ако ги тепаме Карпите ќе се фрламе у Вардар од среќа.Право кај ајкулите
Така ти е тоа, од коло за коло се мењаат стварите.Па како ти не знаеш дека едно коло трае првенството? Ќе биде интересно кога ќе треснат на земја и коа ќе се кријат ко глувци у дупка на темава али битно сеа гомна си се најадоа и топ им е
![]()
Па како ти не знаеш дека едно коло трае првенството? Ќе биде интересно кога ќе треснат на земја и коа ќе се кријат ко глувци у дупка на темава али битно сеа гомна си се најадоа и топ им е
![]()
Брат, заслужено си јадат гомна бе...Па како ти не знаеш дека едно коло трае првенството? Ќе биде интересно кога ќе треснат на земја и коа ќе се кријат ко глувци у дупка на темава али битно сеа гомна си се најадоа и топ им е
![]()
следно коло ќе надокнадиме (не дај боже)Бегај бе...само вие заебавте, не издржавте до крај... пацери![]()
Дај божеследно коло ќе надокнадиме (не дај боже)![]()