Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Затоа ќе рикаш цел живот во темана за поплаки. :kuracc:
Да бе,како лани против Волфзбург кога ни ја дупнаа глата..се сеќаваш како рикав?..цела недела претходно јадев лајна по темите како ќе не претепаат ама ти и Џонтрата паметни се праевте :D

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Зарем ти се сомневаш во квалитетите на Брозович,Паласио и Гнокури?..сега против Карпи 2 во 2 и 4+ :D
Многу мала квота ќе имате, сега сте топ фаворти за титула... така да не се исплаќа :icon_mrgr:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.260
Да бе,како лани против Волфзбург кога ни ја дупнаа глата..се сеќаваш како рикав?..цела недела претходно јадев лајна по темите како ќе не претепаат ама ти и Џонтрата паметни се праевте :D
АБЕ ДАН БИЛЗЕРИЈАН, не играј против свој тим разбираш ли ти? Не ми кревај притисок сеа таман се израдував ради победава.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
АБЕ ДАН БИЛЗЕРИЈАН, не играј против свој тим разбираш ли ти? Не ми кревај притисок сеа таман се израдував ради победава.
Ти се гибна бе?,што навиваш за онај педерастичниот шо се фаќа за газот и за носот како ритуали шо му се..сигурно и тапа си носи во случај да не го фати лошото...ти ебам суратот :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.260
Ти се гибна бе?,што навиваш за онај педерастичниот шо се фаќа за газот и за носот како ритуали шо му се..сигурно и тапа си носи во случај да не го фати лошото...ти ебам суратот :D
Абе слушаш ли што ти зборам ја на тебе, море Кочо во обид низаеден? Нема везе за кого навиваш, не играј контра него никад!

Бреј ја оптеретивме темава матер и ебавме, сеа следно коло Карпи ќе не акне од земја ќе треба да се мавам со ашов по тил од нервоза. :boksix:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе слушаш ли што ти зборам ја на тебе, море Кочо во обид низаеден? Нема везе за кого навиваш, не играј контра него никад!

Бреј ја оптеретивме темава матер и ебавме, сеа следно коло Карпи ќе не акне од земја ќе треба да се мавам со ашов по тил од нервоза. :boksix:

место да се мачиш сам да се маваш,дај му на Џонтра да те мава.Со мерак ќе го прави тоа

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.260
Како изигра денес Џексон, гледам не се запишал во листата на стрелците?
Пу овие Милан заебани, ни го оставија Кондомија и не преебаа, пу. #hehe

Шала на страна Виола го преби Милан. На стрим ми беше пуштен Интер, а на ТВ Виола-Милан. Јако изиграа виолетовите, Милан тотално надигран. Марио Суарез им е екстра појачување на Виола.

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Како изигра денес Џексон, гледам не се запишал во листата на стрелците?
Пу овие Милан заебани, ни го оставија Кондомија и не преебаа, пу. #hehe

Шала на страна Виола го преби Милан. На стрим ми беше пуштен Интер, а на ТВ Виола-Милан. Јако изиграа виолетовите, Милан тотално надигран. Марио Суарез им е екстра појачување на Виола.
Тие викаат дека судијата ги заебал... кого да вервиме :nesumjas:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom